Питание » Швидкий спосіб приготування суші та ролів
Новости
Лента свежих новостей

Швидкий спосіб приготування суші та ролів


  • 12-04-2021, 09:30
Швидкий спосіб приготування суші та ролів

Суші стали користуватися масовим попитом відносно недавно. Але практично відразу завоювали серця масового споживача. Для їх приготування потрібні унікальні інгредієнти, які раніше не були у вільному доступі. Але зараз ви легко знайдете рисовий оцет, васабі чи листи норі навіть у звичайних супермаркетах. У статті ми позначимо основні рекомендації з приготування суші в домашніх умовах. Якщо ж ви хочете замовити готові суші іф, ви можете замовити їх за посиланням з доставкою додому.

Секрет приготування якісних суші

Для того щоб приготувати дійсно смачних суші вам потрібно придбати якісні, правильно підібрані інгредієнти. Вони повинні бути максимально автентичними, тобто наближеними до японських аналогів. Для приготування суші в домашніх умовах вам необхідно мати під рукою:

  • японський оцет. Якщо ви не можете його замовити onlien або придбати в магазині, спробуйте приготувати його самостійно. Для цього вам потрібно бути мати вдома звичайних яблуневий оцет, в якому розчиняють цукор;
  • соєвий соус. Бажано брати чистий, без будь-яких смакових домішок. Зараз він широко представлений у продажу;
  • васабі. Національна японська гостра паста, яка виготовлена з японського хрону. Без неї неможливо представити оригінальні суші або роли. Васабі додається у самі суші або в соєвий соус;
  • гарі. Гарі – це автентична назва маринованого імбиру, який відрізняється тим, що його дуже тоненько ріжуть. Його завжди подають до суші з однією метою – відокремити один смак від іншого. Гарі також продається у готовому вигляді. Його також їдять перед тим, як почати їсти іншу страву;
  • норі. Таку назву мають листи висушених та певним чином спресованих морських водоростей. Частіше за все їх використовують під час приготування ролів, аніж суші.

Як правильно варити японський рис

Японський рис – це спеціальний різновид рису, який містить велику кількість клейковини, що дозволяє суші тримати форму. Його можна знайти в продажу, але якщо не вийде, замініть звичайним круглим. Сам процес починається з його ретельного промивання та замочування в холодній воді в пропорції 1: 1. Після його заливають такою ж кількістю води та варять до кипіння.

Після закипання рису його накривають кришкою та доводять ще протягом 1 хвилини. Зніміть рис з вогню і, не відкриваючи кришку, дайте його постояти 10 хвилин. Поки він остигає, приготуйте заправку. Для цього змішайте декілька столових ложок японського оцту з такою ж кількістю цукру та невеликою кількістю солі.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Як приготувати суші вдома та основні рекомендації Як приготувати суші вдома та основні рекомендації
Готуємо якісно та правильно рис для суші Готуємо якісно та правильно рис для суші
Готуємо рис для ролів: правила та рекомендації Готуємо рис для ролів: правила та рекомендації
Приготування ролів: правила, основні дії та рекомендації Приготування ролів: правила, основні дії та рекомендації
Знайомство з технікою готування запечених ролів Знайомство з технікою готування запечених ролів


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: