Питание » Як приготувати суші та основні рекомендації
Новости
Лента свежих новостей

Як приготувати суші та основні рекомендації


  • 4-06-2021, 08:20
Як приготувати суші та основні рекомендації

Суші, роли та інші блюда японської кухні відносяться до категорії страв, які частіше за все замовляють у відповідних тематичних закладах. Їх єдиний конкурент – це фірмова італійська піца, але навіть вона вже поступово втрачає свої позиції у рейтингу найпопулярніших страв, які замовляють українці. В даній статті ми розберемо основи процесу приготування суші в домашніх умовах, які компоненти та інструменти потрібно мати під рукою в процесі.

Якщо ви не маєте можливості, часу або бажання розбиратися в процесі самостійно, радимо замовити суші у львові за посиланням. На сайті ви знайдете величезний вибір блюд японської кухні, які готуються з якісних так свіжих інгредієнтів, що гарантує не тільки відмінний смак страви, а й її цілковиту безпеку.

Як відварити рис?

Рис – основа суші, тому від його якості, свіжості та технології приготування залежить увесь смак страви. На відміну від ролів, які передбачають використання водоростей норі, м’якого миру, авокадо та безлічі інших складових, суші базуються виключно на правильно приготовленому рисі та свіжій рибі.

Перед відварювання рис необхідно промити в проточній воді не менш ніж 10 раз. Це необхідно для максимального вимивання з нього крохмалю, який псує смак страви. Ознакою, що рис чистий, стане прозора вода в мисці. Після наливаємо в рис воду в пропорції 1:1, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, після чого варимо протягом 20 хвилин. Залишаємо в каструлі на 15 хвилин без вогню, не відкриваючи кришку. Вода повинна повністю закипіти. Оптимально використовувати для цих цілей каструлю з товстим дном.

Потім змішуємо рисовий оцет, сіль і цукор до однорідності. На 500 грамів рису вам буде потрібно 125 мл рисового оцту, 85 грамів цукру та 15 грамів солі. Дану заправку виливаємо в рис та перемішуємо його.

Правила приготування суші

Після того як ви відварили рис, вам потрібно сформувати з нього відповідну за формою основу, на яку потрібно покласти невеликий шматок риби. Для цього підходить слабосолена форель або лосось. Ви також можете використовувати свіжий тунець, але його досить важко знайти у більшості сучасних супермаркетів. Зверніть увагу, що при формуванні нігіри руки завжди повинні бути вологими, інакше нічого не вийде – рис буде липнути до рук.

Правою рукою зачерпніть невелику кількість рису (приблизно 1,5 столової ложки), та злегка стисніть в долоні, надаючи овальну форму. У ліву руку візьміть рибну заготовку, розташувавши її поперек пальців



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Готуємо якісно та правильно рис для суші Готуємо якісно та правильно рис для суші
Готуємо рис для ролів: правила та рекомендації Готуємо рис для ролів: правила та рекомендації
Швидкий спосіб приготування суші та ролів Швидкий спосіб приготування суші та ролів
Як приготувати суші вдома та основні рекомендації Як приготувати суші вдома та основні рекомендації
Деякі поради щодо приготування ролів та суші Деякі поради щодо приготування ролів та суші


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: