Питание » Готуємо рис для суші та основні правила
Новости
Лента свежих новостей

Готуємо рис для суші та основні правила


  • 4-07-2021, 08:57
Готуємо рис для суші та основні правила

Як би ми не любили суші за смак риби, вершкового сиру або морепродуктів, але ж основою цієї улюбленої багатьма страви є рис. Саме від його вихідної якості та дотримання правил приготування залежить кінцевий смак страви. Тому до вибору рису потрібно підійти уважно. Після ж важливо дотримуватися певної послідовності. Оскільки неправильно приготованим рисом ви з імовірністю 99% зіпсуєте навіть найсмачнішу рибу.

Щоб не допустити появи таких проблем та в повній мірі насолодитися чудовим смаком автентичних суші або ролів, необхідно відповідально підійти до приготування рису та врахувати декілька ключових нюансів, навіть якщо особисто вам вони здаються незначними. В рамках статті ми розглянемо основні з них.

Тим, в кого не має можливості самостійно приготувати роли чи суші, радимо замовити файні суші за посиланням. Великий вибір сетів, використання під час приготування тільки якісних та безпечних продуктів, максимально оперативна доставка в межах міста – все це відрізняє компанію від подібних, представлених на ринку.

Секрети вибору правильного рису для суші

Приготувати смачні, а головне оригінальні суші можна тільки з певних сортів рису. Це напевно знають ті, хто вже пробував їх приготувати вдома. Щоб суші або роли добре тримали форму, не розсипалися, але й не перетворилися в рисову кашу, рис повинен бути в міру клейким. При цьому вкрай важливо не допустити його перевареної. Необхідний рівень клейкість досягається за рахунок великого вмісту крохмалю в рисі.

Тому, якщо ви зібралися готувати суші, оптимальним рішенням стане покупка спеціального рису. Але якщо в конкретному супермаркеті його не виявилося, можна зупинитися на звичайних круглозернистих сортах.

Поради що до промивання рису

Початковий процес – промивання рису. Багато кому може здатися, що нічого складного в цьому немає. Але саме від якості промивання залежить смак рису та суші в цілому. Тому не варто нехтувати цим етапом та поспішати.

Мити рис необхідно ретельно та досить акуратно, не здавлюючи, що не перетискаючи крупинки. Якщо прикласти надмірну силу, можна пошкодити структуру рису, що, безумовно, відобразиться на смаку блюда. Промивати рис потрібно тільки в прохолодній і проточній воді. Гаряча вода сприяє вимиванню крохмалю, чого допустити не можна, оскільки він необхідний нам для акуратних та рівних ролів.

Оптимальна кількість промивок – не менше 7. Орієнтуйтеся на чистоту води в ємності – вона повинна бути прозорою.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Техніки та поради приготування суші вдова Техніки та поради приготування суші вдова
Готування суші своїми руками: основи та правила Готування суші своїми руками: основи та правила
Готуємо рис для ролів: правила та рекомендації Готуємо рис для ролів: правила та рекомендації
Класичні суші: як правильно приготувати Класичні суші: як правильно приготувати
Готуємо якісно та правильно рис для суші Готуємо якісно та правильно рис для суші


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: