Обустройство дома » Обираємо правильні штори для кухні та рекомендації
Новости
Лента свежих новостей

Обираємо правильні штори для кухні та рекомендації


  • 30-09-2021, 19:54
Обираємо правильні штори для кухні та рекомендації

Правильно підібрані штори для кухні повинні бути максимально практичними та одночасно гармонічно доповнювати інтер’єр. При виборі таких елементів варто звернути увагу на фактори: дизайн та фасон, розміри, колір та щільність тканини. Щоб мати великий асортимент для вибору, варто обрати штори для кухні у Львові.

Особливості вибору

Щоб кімната для приготування та прийому їжі виглядала гарно, дизайнери радять звернути увагу при купівлі на ряд факторів.

Визначитися з видом штор. Для кухонного інтер’єру найбільш актуальними будуть такі варіанти.

Римські штори. Відрізняються простотою використання та лаконічністю. Є можливість підібрати різні за кольоровою гамою матеріали. Можуть бути підібрані варіанти для будь-якого інтер’єру. Можливе їх поєднання з іншими видами штор. Серед нюансів застосування варто виділити використання механічної конструкції на елементі, яка з часом може зламатися. Також, в залежності від того, яка висота стелі, можуть виникнути проблеми з відкриттям конструкції або з її фіксацією.

Рулонні види можуть бути зафіксовані декількома способами. Вони коштують не дорого, а сама тканина зазвичай швидко піддається очищенню та добре блокує проникнення світла в приміщення. Підібрати варіант можна для кухні будь-яких розмірів (навіть на вікна нестандартних розмірів). Але варто враховувати, що такі штори не дозволяють повністю відкрити вікно.

Штори-кафе. Відрізняються простотою в догляді та дозволяють зробити приміщення більш затишним. Дизайнери радять поєднувати їх з ламбрекенами.

Японські штори виготовлені в вигляді тканинних панелей, які можна розсунути. Можуть бути використаний і в вигляді ширми не тільки на кухні, а і в іншій кімнаті. Крім вже вказаних варіантів доповнюють кухонний простір шторами-кісея, жалюзі.

При виборі звернути увагу на тип тканини та її кольорову гаму. Краще всього вибрати штори під основний тон кімнати. Універсальним кольором (хоч і не завжди практичним) є білий та його відтінки. Кольорова гама підбирається в залежності від того, чи достатньо природного денного світла в приміщенні.

Бажано, щоб принт перекликався з малюнками на шпалерах чи іншій поверхні. Від правильно підібраного малюнку залежить візуальне розширення чи звуження кімнати.

Слід визначитися з розміром та того, де і яким чином вони будуть зафіксовані.

Варто звернути увагу і на тканину, з якої вони будуть виготовлені. Для кухні актуальним буде матеріал: льон, віскоза, бавовна, тканини з поліестеру. В залежності від типу тканини, яка використовується, обирається і карниз. 



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Як правильно обирати рулонні штори для квартири Як правильно обирати рулонні штори для квартири
Як правильно змонтувати натяжні стелі у квартирі Як правильно змонтувати натяжні стелі у квартирі
У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу
Як обирати каміни для квартир та декілька порад Як обирати каміни для квартир та декілька порад
Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: