Питание » Деякі поради щодо приготування ролів та суші
Новости
Лента свежих новостей

Деякі поради щодо приготування ролів та суші


  • 30-09-2021, 20:01
Деякі поради щодо приготування ролів та суші

За популярністю суші можуть конкурувати тільки з піцою або бургерами. Це найпопулярніша страва японської кухні, яке вимагає використання певних інгредієнтів та строгого дотримування порядку приготування. У статті ми зробимо невеликі акценти на тих чи інших процесах, які дозволять зробити смак страви більш виразним.

Якщо ж ви не хочете витрачати час на їх приготування та шукаєте, де можна замовити суші у львові, по посиланню ви автоматично потрапите в каталог актуальних пропозицій, де можна вибрати сет або окремі роли або суші. Компанія гарантує свіжість та прекрасний смак будь-якої страви, оскільки використовує в процесі тільки висококласні інгредієнти.

Поради щодо вибору і приготування рису

Базою суші та ролів виступає рис. Від його характеристик та того, наскільки правильно він буде приготований, залежить кінцевий смак всього блюда. Тут вкрай важливо дотримуватися правила, що для приготування суші потрібно використовувати тільки круглозерністий рис максимально високої якості, який ви знайдете в продажу. В ідеалі потрібно використовувати автентичний японський, але його вкрай складно знайти.

Рис перед відварюванням потрібно обов’язково замочувати у воді та виполіскувати, щоб прибрати все сміття. Це основна умова, оскільки теж впливає на смак. В Японії є окрема спеціалізація – людина, яка відповідає за промивання рису для суші. Тому приділіть цьому питанню увагу. Оптимальна кількість разів промивання рису – не менше 7.

Вибір додаткових інгредієнтів

З такими компонентами як авокадо та огірок зазвичай проблем не виникає. Авокадо має бути максимально м’яким. Від використання твердого варто відмовитися. Обов’язковим компонентом у багатьох найменуваннях виступає вершковий сир. В ідеалі треба використовувати Філадельфію, але підійде будь-який вершковий сир, який є у продажу. Якщо будете робити роли навпаки, потрібно подумати про декор. Оптимальним рішенням стане використання ікри летючої риби. Лосось або тунець потрібно використовувати найсвіжіший.

До числа додаткових елементів відноситься рисовий оцет. Його можна купити в магазині – зараз він представлений у будь-якому супермаркеті в спеціальному відділі японських продуктів. Ціна на нього досить демократично. Або його можна приготувати самостійно. В ідеалі треба приготувати спеціальну заправку на основі рисового оцту, класичного столового і цукру (по 75 мл кожного з них та 25 мл цукру).



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Готуємо рис для ролів: правила та рекомендації Готуємо рис для ролів: правила та рекомендації
Готуємо рис для суші та основні правила Готуємо рис для суші та основні правила
Як приготувати суші своїми руками та поради Як приготувати суші своїми руками та поради
Класичні суші: як правильно приготувати Класичні суші: як правильно приготувати
Як приготувати суші та основні рекомендації Як приготувати суші та основні рекомендації


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: