Питание » Класичні суші: як правильно приготувати
Новости
Лента свежих новостей

Класичні суші: як правильно приготувати


  • 10-10-2021, 20:01
Класичні суші: як правильно приготувати

Суші можна вважати найпоширенішою стравою японської кухні. Страва становить собою поєднання рису та риби або морепродуктів. Незважаючи на простоту, яка може здаватися с першого погляду, приготувати автентичне блюдо можна тільки за умови дотримання двох правил: використання автентичних компонентів та черговості процесів.

В рамках даної статті ми розглянемо основні правила, якими треба керуватися при приготуванні класичних суші. Якщо ж ви не впевнені, що зможете приготувати смачну страву, при цьому у вас запланована зустріч або побачення, для вас передбачена доставка суші у Львові, скористатися якою можна, перейшовши за посиланням. Це одна з найбільших компаній, представлених на українському ринку. Її відрізняє бездоганна якість інгредієнтів, які використовуються в процесі приготування страви, гарантія оперативної доставки та доступна цінова політика.

Правила приготування суші нігірі

Суші нігірі вважаються класичним форматом цієї страви, тому відточувати свою майстерність в рамках японської кухні потрібно саме з нього. Для приготування потрібно заготовити не більше 200 грамів рису, червону рибу та лист норі. Що стосується додаткових інгредієнтів, то обов’язкова наявність васабі, соєвого соусу та маринованого імбиру. Що стосується червоної риби, вибирайте ту, яка є під рукою. Найпоширенішим варіантом вважається слабосолоний лосось або сьомга, широко представлені в продажу в будь-якому українському супермаркеті.

Основні етапи приготування суші нігірі

Починати процес потрібно з приготування рису. Використовуйте тільки круглозерністий рис, який також запросто можна знайти в магазинах. Перед відварюванням його потрібно кілька разів промити в воді, щоб видалити сміття та зайву клейковину. Зварений рис обов’язково заправляється спеціальної рисової заправкою. Після його потрібно повністю остудити. З готового рису, температура якого повинна бути комфортною, потрібно сформувати акуратні витягнуті брусочки.

Після потрібно підготувати рибу. Її необхідно нарізати акуратними продовгуватими брусочками ідентичними за розміром брусків з рису. Використовуйте в процесі нарізування гострий ніж або купуйте вже порізану рибу. Заключний етап – обернути кожен шматочок риби тонкою смужкою листа норі строго по центру. Подавайте суші разом з соєвим соусом та васабі. Якщо на столі будуть роли з інших продуктів, повинен бути та маринований імбир.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Готуємо рис для ролів: правила та рекомендації Готуємо рис для ролів: правила та рекомендації
Готування суші своїми руками: основи та правила Готування суші своїми руками: основи та правила
Готуємо якісно та правильно рис для суші Готуємо якісно та правильно рис для суші
Деякі поради щодо приготування ролів та суші Деякі поради щодо приготування ролів та суші
Готуємо суші у домашніх умовах та рекомендації Готуємо суші у домашніх умовах та рекомендації


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: