Питание » Готуємо суші у домашніх умовах та рекомендації
Новости
Лента свежих новостей

Готуємо суші у домашніх умовах та рекомендації


  • 11-11-2021, 12:41
Готуємо суші у домашніх умовах та рекомендації

Суші заслужено вважається найпопулярнішою стравою в рамках усієї японської кухні. Саме суші та роли користуються найбільшим попитом за межами Японії.

При величезній поширеності та великій кількості точок продажу подібних страв багато хто хоче навчитися готувати суші самостійно. У рамках цієї статті ми розглянемо кілька аспектів вибору продуктів та інструментів з приготування суші. Якщо ж вас цікавлять суші в хмельницкому, за посиланням представлена класна компанія, яка завжди готує свіжі та якісні роли та суші з доставкою в межах усього міста.

Вимоги щодо вибору інгредієнтів

Щоб отримати смачні та максимально автентичні суші, потрібно уважно та відповідально підійти до вибору інгредієнтів. Максимум уваги потрібно приділити рису та начинці, з якої ви готуватимете суші. Це може бути креветка чи різновид червоної риби (лосось, форель чи тунець).

Рис потрібно вибирати тільки оригінальний японський. Якщо такого рису немає в магазині, купуйте найякісніший круглозернистий, який знайдете на полицях. Інші різновиди (пропарений, басматі чи жасмин) для приготування суші не використовуються, оскільки з них не можна приготувати рис певної консистенції. Відразу купити в магазині спеціальний рисовий оцет, без нього домогтися природного смаку суші не вийде.

Щодо вибору начинки, то тут варто керуватися своїми власними уподобаннями. Вчитеся працювати з найдоступнішими та найпростішими інгредієнтами У даному випадку, це лосось, який зараз продається в будь-якому супермаркеті. Креветки також максимально доступні для українського споживача. Що стосується тунця, його можна придбати лише у рибних відділах великих гіпермаркетів.

Правила приготування суші

Починайте роботу з підготовки всієї інгредієнтів. Відразу ж поставте промиватися рис, оскільки їх потрібно видалити максимальну кількість забруднень. Після промивання рис потрібно відкинути на друшляк та залишити стікати. Після цього пересипати в каструлю з товстим дном та залити водою в пропорції 1 до 1/25. У такому разі вода має покривати рис приблизно на 0,5-1 см.

Рис завжди варитись тільки під закритою кришкою. Після цього необхідно рясно перемішати з рисовим оцтом. Якщо рис необхідно перемішати, робити це можна тільки за допомогою дерев’яної лопатки. Самі суші потрібно ліпити руками, надаючи рису характерної форми. Начинка кладеться наприкінці. При цьому до готової страви потрібно додати васабі та маринований імбир.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Готування суші своїми руками: основи та правила Готування суші своїми руками: основи та правила
Швидкий спосіб приготування суші та ролів Швидкий спосіб приготування суші та ролів
Класичні суші: як правильно приготувати Класичні суші: як правильно приготувати
Як приготувати суші своїми руками та поради Як приготувати суші своїми руками та поради
Готуємо якісно та правильно рис для суші Готуємо якісно та правильно рис для суші


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: