Питание » Як приготувати суші своїми руками та поради
Новости
Лента свежих новостей

Як приготувати суші своїми руками та поради


  • 1-12-2021, 21:30
Як приготувати суші своїми руками та поради

Суші можна вважати найпопулярнішою стравою японської кухні. При відносній простоті і досить невеликій кількості інгредієнтів, що використовуються, приготувати їх досить складно.

Дуже важливо знати правильну технологію та дотримуватися її на кожному етапі. У статті розглянемо основні особливості приготування суші, які інгредієнти знадобляться обов’язково. Якщо ви не впевнені, що зможете приготувати якісні та оригінальні роли або суші самостійно, рекомендуємо звернутися до суші-барів. Зокрема, суші у вінниці можна замовити, перейшовши на заслання. На сайті вказано основне меню, яке є актуальним на цей час. Ознайомившись із ним, можна вибрати оптимальний формат та зробити замовлення. Доставка здійснюється у максимально короткий термін.

Рекомендації щодо вибору інгредієнтів

Смак суші та ролі безпосередньо залежить від якості інгредієнтів. При їх виборі варто керуватися такими правилами:

  • рибу варто купувати шокові заморозки. Особливістю такого підходу є зниження ймовірності наявності паразитів у такій рибі;
  • рибу потрібно брати із мінімальною кількістю льоду. Якщо на ній є наплив льоду, це говорить про те, що її кілька разів заморожували;
  • оптимально використовувати для приготування суші лише оригінальний японський рис. Його можна знайти у будь-якому гіпермаркеті. Якщо він не доступний, то підійде також звичайний круглозернистий;
  • обов’язково використовуйте заправку із рисового оцту, яка зможе додати ролам характерного смаку. Її можна приготувати самостійно, але краще купити готову.

Правила приготування суші

У цій статті ми не розглядатимемо особливості варіння рису. У мережі та на сайті є кілька статей на цю тему. Зробимо акцент на підготовці риби, оскільки від неї залежить смак суші.

Щоб знизити ймовірність отруєння, сиру рибу необхідно кілька разів опустити в окріп, після чого перекласти в крижану воду. Також її можна замаринувати. Для цього вибраний шматок потрібно ґрунтовно натерти сіллю. Пропорція наступна – на 300 г риби знадобиться 1 столова ложка солі. Краще використати морську. Сіль має покривати рибу з усіх боків, що дозволить гарантувати її повне приготування.

За бажання рибу можна обкласти лимоном, щоб додати смаку та виразності. Це правило актуальне для лосося чи сьомги. Якщо використовуєте вугра, то підійде копчений або приготовлений на грилі. Багато хто також готує суші з морепродуктами.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Готування суші своїми руками: основи та правила Готування суші своїми руками: основи та правила
Готуємо якісно та правильно рис для суші Готуємо якісно та правильно рис для суші
Готуємо суші у домашніх умовах та рекомендації Готуємо суші у домашніх умовах та рекомендації
Деякі поради щодо приготування ролів та суші Деякі поради щодо приготування ролів та суші
Класичні суші: як правильно приготувати Класичні суші: як правильно приготувати


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: