Питание » Техніки та поради приготування суші вдова
Новости
Лента свежих новостей

Техніки та поради приготування суші вдова


  • 20-12-2021, 22:54
Техніки та поради приготування суші вдова

Суші – смачна та популярна їжа. Багато хто любить їх за нетривіальний смак, який не схожий на страви, характерні для української кухні.

Але вартість навіть найпростіших з точки зору кількості інгредієнтів ролів та суші залишається високою для споживача. Тому багато хто активно вивчає тематичні ролики, на підставі яких можна навчитися готувати смачні суші вдома. Правила приготування ролів та суші в домашніх умовах ми розглянемо.

Якщо вас цікавлять суші в іф, радимо перейти за посиланням. У відповідному розділі ви можете оформити замовлення, на яке потрібно не більше однієї хвилини. До переваг цієї компанії належить доступна ціна на японську кухню при повній гарантії її свіжості.

Правила вибору інгредієнтів для суші

Починати процес приготування суходолу потрібно з вибору рису. Від його якості залежить смак страви. Якщо ви живете у великому місті, то в гіпермаркетах ви легко знайдете автентичний японський рис, але якщо немає можливості його придбати, виберіть найбільш якісний круглий рис серед усіх різновидів.

Рис потрібно обов'язково заправляти спеціальним оцтом. Приготувати його вдома складно, тому його варто пошукати в тематичному відділі супермаркету.

Крім рису вам також доведеться вигадати начинку. Якщо ви плануєте готувати суші, можна зупинитися на лососі або креветці. Ці інгредієнти вважаються базовими для суші. Але майте на увазі, що для їх фіксації вам знадобляться листи норі. Вони широко представлені у продажу, тому ви легко знайдете їх.

Процес приготування суші в домашніх умовах

Процес приготування варто починати із замочування та вимивання рису. Відміряєте 200 мл склянку рису, пересипте його в посуд, зручний для промивання, та ретельно промийть його під проточною водою до тих пір, поки вода не стане ідеально чистою та прозорою. Це важливо, оскільки зайва клейковина, яка є в рисі, нам не потрібна.

Після рису потрібно відварити. Залийте його двома частинами води. Її можна не солити, оскільки рис набере смаку від соєвого соусу, але при бажанні можете додати не більше однієї щіпки солі, ретельно перемішавши. До закипання води рис можна варити під відкритою кришкою. Після – обов’язково закрийте її, зменште вогонь до мінімального та варіть так протягом 20 хвилин.

Після рис потрібно остудити та розвести в ньому не більше 1 столової ложки рисового оцту. Далі сформуйте з рису характерні за формою суші, додавши до них скибочку риби чи морепродукту.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Готування суші своїми руками: основи та правила Готування суші своїми руками: основи та правила
Готуємо якісно та правильно рис для суші Готуємо якісно та правильно рис для суші
Готуємо рис для суші та основні правила Готуємо рис для суші та основні правила
Як приготувати суші вдома та основні рекомендації Як приготувати суші вдома та основні рекомендації
Швидкий спосіб приготування суші та ролів Швидкий спосіб приготування суші та ролів


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: