Питание » Як правильно приготувати суші за класичним рецептом
Новости
Лента свежих новостей

Як правильно приготувати суші за класичним рецептом


  • 31-12-2021, 10:45
Як правильно приготувати суші за класичним рецептом

Традиційною стравою в країні висхідного сонця є суші. І слід зазначити, що вони вже встигли полюбитися і багатьом європейцям. Можливо замовити суші ІФ в різних місцях, а також приготувати їх самостійно за класичною рецептурою. У них овальна форма. По класиці це шар рису, до якого додають шматочок червоної риби, та замотують все листом норі. Готувати їх доволі просто. Але треба знати ази, щоб страва вийшла гарною та смачною. В першу чергу треба правильно відварити рис. Для цього його ретельно промивають водою до моменту, доки вона повністю не стане прозорою. Частіше за все в Японії рідину міняють приблизно 7 разів, а інколи – більше. Після цього продукт поміщують в ємність і наливають воду у співвідношенні 1:1,5. На максимальному вогні варять інгредієнт до закипання, а далі на 15 хвилин роблять тихіше. При цьому потрібно постійно слідкувати, щоб рис не прилипав до днища. Коли продукт буде готовим, йому треба дати охолонути та додати суміш з солі та цукру, оцту рисового.

Розкласти килимок з бамбуку, на нього помістити лист норі (спеціалісти радять ділити його навпіл), а зверху викласти рис з рибою. Скрутити страву в овал.

Також багатьом до смаку роли, які виступають різновидом суші та мають більш різноманітнішу начинку. Це може бути огірок та авокадо, риба або крабові палички, ананас та інше.

Роли «Філадельфія» мають найбільш прихильників. До їх рецептури входять такі продукти:

  1. Лист норі – 10 грамів.
  2. Крем-сир та лосось – по 200 грамів.
  3. Рис круглий – 1 стакан.
  4. Кунжут – 5 грамів.
  5. Огірок – 150 грамів.
  6. Сіль кухонна – ½ маленької ложки.
  7. Цукор білий – ½ великої ложки.
  8. Оцет рисовий – 3 чайні ложки.
  9. Вода чиста – 250 грамів.

При приготуванні рису треба його промити. В процесі варіння перемішувати страву не слід. Заправка готується просто. Для цього змішують рисовий оцет та цукор, а також сіль. Все ретельно перемішується доки не розчиняться сипучі інгредієнти. Влити рідину до рису та дати охолонути після перемішування лопаткою з дерева.

Огірок очищається та ріжеться тонкими смужками. Далі лист норі ріжеться на дві частини та кладеться на килимок, попередньо огорнутий у харчову плівку. Руки кухарю потрібно змочити водою. Взяти рис у руки та розподілити його по всій поверхні листа. Рисом униз слід акуратно перевернути заготовку за допомогою килимка. Викласти на лист крем-сир та скибочки авокадо з огірком. Згортати рол потрібно за допомогою циновки дуже акуратними рухами. Розкласти рівні кусочки риби на килимок та помістити туди практично готовий рол. Загорнути та порізати гострим ножем на рівні частини. Слід пам’ятати, що вони повинні поміщатися до рота так, щоб не довелося їх кусати. 



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Рекомендації сушистів по приготуванню суші та ролів Рекомендації сушистів по приготуванню суші та ролів
Знайомимося з сучасними технологіями приготування суші Знайомимося з сучасними технологіями приготування суші
Як приготувати суші у домашніх умовах та рекомендації Як приготувати суші у домашніх умовах та рекомендації
Як приготувати суші та основні рекомендації Як приготувати суші та основні рекомендації
Як приготувати суші вдома та основні рекомендації Як приготувати суші вдома та основні рекомендації


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: