Авто » Евакуація авто: де замовити професійні послуги у Львові
Новости
Лента свежих новостей

Евакуація авто: де замовити професійні послуги у Львові


  • 1-02-2023, 12:45
Евакуація авто: де замовити професійні послуги у Львові

До евакуації автомобіля необхідно підходити з усією відповідальністю. Неправильне або ненадійне кріплення здатне привести до страшних наслідків. У разі неприємних ситуацій на дорогах, важливо швидко і оперативно прибрати авто, для цього викликають Евакуатор.

Умови замовлення

Перш ніж замовити Евакуатор, необхідно підготувати паспорт, водійські права і документи на машину. Без документів евакуація автомобіля неможлива. Послуги евакуатора можуть знадобитися в наступних випадках:

  • аварії та ДТП;
  • поломки автомобіля на дорозі;
  • доставка нового автомобіля з салону в СТО або гараж;
  • перевезення гусеничної спецтехніки на трасах заборонено, але спецевакуатори можуть їх з легкістю доставити на місце роботи.

"СпецАвтоЛьвів" пропонує послуги професійних евакуаторів, тралів, маніпуляторів та іншої техніки для перевезення вантажів і машин. Їх Евакуатори для легкових авто, мотоциклів і мікроавтобусів розташовані у всіх районах міста Львів. Завдяки цьому Евакуатор може прибути на місце аварії протягом півгодини (за умови відсутності пробок та інших перешкод на дорозі).

Ціна перевезення розраховується індивідуально і залежить від типу перевезеної машини і відстані. Залишити заявку на виклик евакуатора у Львові можна за номером телефону або на сайті компанії. Менеджер обов'язково передзвонить, дізнається всі деталі, підбере відповідний Евакуатор, прорахує вартість і визначить найвигідніший маршрут. 

Оплата послуг здійснюється готівковим розрахунком з фізичними особами, переказом на банківську карту або за безготівковим розрахунком з юридичними особами. Крім евакуації легкових авто, можливе перевезення комунальної та будівельної спецтехніки, мотоциклів, велосипедів, мікроавтобусів і негабаритних вантажів. При замовленні евакуатора необхідно уточнити марку і тип перевезеного транспорту. За вихідними даними підбирають потрібний Евакуатор і прораховується ціна послуг. На вартість також впливає складність завантаження та кріплення. 

Компанія "СпецАвтоЛьвів" спеціалізується на перевезенні машин не один рік. Тут працюють тільки кращі і досвідчені евакуаторники, які знають як правильно підняти автомобіль і надійно його закріпити. Тут розумні розцінки і професійний підхід до роботи. Компанія дорожить репутацією і своїми клієнтами, тому в якості послуг, що надаються не варто сумніватися. "СпецАвтоЛьвів" - це надійна та швидка доставка транспорту.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Як визвати евакуатор у Львові: способи, поради та варіанти Як визвати евакуатор у Львові: способи, поради та варіанти
Підбір персоналу: як правильно виконати та поради Підбір персоналу: як правильно виконати та поради
Курсова робота як інструмент навчання: роздуми про покупку та студентський  ... Курсова робота як інструмент навчання: роздуми про покупку та студентський ...
Чому пральна машина Indesit сильно шумить Чому пральна машина Indesit сильно шумить
У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: