Авто » Огляд і діагностика автомобілів з ГБО
Новости
Лента свежих новостей
http://instukzia.com/24497-gde-primenyayutsya-promyshlennye-stancii-pedrollo-i-ih-vidy.html http://instukzia.com/24545-kak-pravilno-vypolnit-zamenu-ekrana-na-iphone-14.html http://instukzia.com/24618-varianty-i-sposoby-ekonomii-na-pokupke-produktov-pitaniya-i-edy.html

Огляд і діагностика автомобілів з ГБО


  • 9-02-2023, 19:59
Огляд і діагностика автомобілів з ГБО

Кожен автовласник знає, що будь-яке авто, для того, щоб вірно слугувало, потребує якісного технічного огляду, а деколи й ремонту. Важливо знайти сервіс для свого «залізного коня», де майстри якісно його обслужать, а при потребі вчасно виявлять та усунуть несправність.

Встановленням та обслуговуванням авто з ГБО вже 15 років успішно займається СТО Motor-Gas, що у місті Києві. За цей період понад 15000 клієнтів встановили ГБО на свої авто. Станція може похизуватися 6 боксами з сучасним обладнанням та професійним інструментом. Кваліфіковані майстри з багаторічним досвідом завжди порадять, підберуть та встановлять найкращий варіант для будь-якого авто, в тому числі великогабаритних.

СТО Motor-Gas має можливість підібрати ГБО конкретно під ваше авто, враховуючи особливості технічних характеристик, конструктивних особливостей машини та навіть звичок у керуванні автомобілем власника.

Давайте детальніше розглянемо, які послуги може отримати клієнт авто у СТО ГБО Моторгаз.

Чистка газових форсунок

Газова форсунка є важливим елементом ГБО, який потребує періодичного обслуговування. Щоб двигун авто стабільно та правильно працював, потрібно аби форсунки правильно дозували паливо та рівномірно його подавали через кожну форсунку.

Також на СТО Мотор-Газ в столиці проводять обслуговування та ремонт гібриду.

Діагностика ГБО

Щоб газобалонне обладнання працювало правильно, не завдавало шкоди машині та дискомфорту власнику, потрібно робити діагностику. Кожна деталь має чітко виконувати свою функцію – тоді використання газу буде безпечним та зручним як для авто, так і водія.

Сертифікація ГБО

Після встановлення газобалонного обладнання, ви повинні замінити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу на інший, де буде вказано, що авто переобладнано, згідно з чинним законодавством.

Сертифікація машин з США

Автомобілі з США все більше на українських дорогах, але вони потребують сертифікації для реєстрації в Україні. Також у Motor-Gas ви можете встановити газову систему на авто зі США.

Розстрочка на ГБО

У вас є можливість встановити газ на свій автомобіль вже сьогодні та користуватися економним і екологічним транспортним засобом, а оплату здійснювати відповідними невеликими частинами.

Тож підсумуємо, на СТО Motor-Gas ви можете встановити газ на машину, зробити сертифікацію, проходити техогляд згідно з регламентом, визначеним в сервісній книжці, діагностику, а за потреби ремонт ГБО.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Світлодіодна фітолампа: сучасна технологія для рослин Світлодіодна фітолампа: сучасна технологія для рослин
Шайба AN82: пружинна стопорна Шайба AN82: пружинна стопорна
Офіційний сервіс та технічна підтримка газового обладнання Тартаріні в Укра ... Офіційний сервіс та технічна підтримка газового обладнання Тартаріні в Укра ...
Підбір персоналу: як правильно виконати та поради Підбір персоналу: як правильно виконати та поради
У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: