Авто » Навіщо потрібна петля задніх дверей у зборі для вантажівки
Новости
Лента свежих новостей

Навіщо потрібна петля задніх дверей у зборі для вантажівки


  • 22-02-2023, 22:35
Навіщо потрібна петля задніх дверей у зборі для вантажівки

Щоб зберегти геометрію дверей фургона при інтен-сивній їх експлуатації знадобляться якісні петлі. Петля задніх дверей у зборі для вантажівки, фургона, причепа Комтранс 300х96х4 мм виготовлена з міцно-го матеріалу – цинку.

Процес відчинення та закри-вання дверей стає безперешкодним. Навантаження та вивантаження здійснюється швидко. Як відомо, зла-годжена робота техніки – це завжди прибуток.

Сучасні засоби спеціальних вантажних машин відрі-зняються різноманітністю видів, моделей і модифі-кацій. Ними виконується практично одне завдання — перевезення вантажу і ряд кваліфікованих дій супро-воджує цей процес. Оснащення автомобіля якісними запчастинами і надійною фурнітурою — одна з таких дій. Закріплена на двері петля задніх дверей у зборі для вантажівки, фургона, причепа 270×86х3 мм (цинк) забезпечує надійне закривання дверей, їх стій-кість до злому. Під час шляху товар буде захищений.

Навіщо потрібна петля задніх дверей у зборі для вантажівкиЯку саме петлю вибрати залежить від виду техніки. При правильному підборі збережеться форма кузова та стійкість дверей. Деталі зі зносостійких і міцних матеріалів справляються зі своїми функціями по ма-ксимуму. Кріпляться петлі зварюванням або на болти. Щоб закріпити, наприклад, петлю фургона Газель, знадобляться болти.

Торкнемося теми матеріалу. З оцинкованої сталі, алюмінію та нержавіючої сталі виготовляють петлі для вантажівок, фургонів, причепів.

Неважко здогадатися, що деталі з нержавіючої сталі виявлять максимальну стійкість до пошкоджень та негативних факторів навколишнього середовища. У будь-яких кліматичних умовах петлі здатні зберігати свої властивості.

Навіщо потрібна петля задніх дверей у зборі для вантажівкиАлюмінієва деталь так само стійка до мінливих по-годних проявів. Алюміній – антикорозійний матері-ал, але за міцністю він поступається нержавіючій сталі. Підходить для порівняно легких у вазі дверей і бортів.

Петля задніх дверей у зборі для вантажівки, фургона, причепа Комтранс 265х83х4 мм (цинк) – фурнітура для вантажних автомобілів. Вона використовується як для встановлення воріт та відкидних бортів, так і для їх функціонування.

Щоб рух авто був безпечним, а транспортування вантажу надійним, компанія «Комтранс Україна» пропонує якісну фурнітуру для вантажного транспорту.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Особливості продукції інтернет-магазину ХМ Фурнітура Особливості продукції інтернет-магазину ХМ Фурнітура
Подробиці про полірування автомобілів та декілька порад Подробиці про полірування автомобілів та декілька порад
У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу
Підбір персоналу: як правильно виконати та поради Підбір персоналу: як правильно виконати та поради
Упаковка для фаст-фуду 470 мл: зручність та комфорт у кожному прийомі їжі Упаковка для фаст-фуду 470 мл: зручність та комфорт у кожному прийомі їжі


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: