Женские советы » Літні сорочки для жінок: різновиди та як обирати
Новости
Лента свежих новостей

Літні сорочки для жінок: різновиди та як обирати


  • 2-04-2023, 13:01
Літні сорочки для жінок: різновиди та як обирати

За допомогою такої стильної верхнього одягу, як сорочка, кожна жінка може створити своєрідний, стильний і елегантний образ. Незважаючи на те, що раніше такий одяг підписували тільки чоловіків, сьогодні сорочки є невід'ємним атрибутом гардероба будь-якої модниці. Сучасні виробники пропонують великий вибір такого верхнього одягу, серед яких кожна модниця зможе підібрати підходящий варіант і створити індивідуальний образ. Відзначимо, що можна замовити літній одяг оптом від виробника на https://lavisio.com.ua/ua/, адже сорочки ідеально підходять саме для літнього сезону. Завдяки оптової покупки, можна відкрити свій магазинчик чи розпочати свій бізнес в інтернеті.

Основні види жіночих сорочок

Жіночі сорочки класифікуються на наступні види:

  • шемізьє;
  • оверсайз;
  • туніка;
  • боді;
  • плаття та ін.

Влітку 2023 року популярними будуть сорочки-оверсайз, які можна ідеально поєднувати з будь-яким низом. Вони не сковують рух, дозволяють жінці відчувати себе впевнено і жіночно. Такі сорочки акуратно приховують недоліки фігури, більш того, одяг з вільним краєм стане оптимальним рішенням для спекотного сезону. Самим традиційним варіантом є сорочка-шемизье. Такий одяг підійде для всіх типажів. Вона дозволить створити класичний, стриманий стиль. У такій сорочці можна відвідувати ділові зустрічі, просто приємно погуляти ввечері або ж взяти участь на важливий захід. У такий сорочки прямий силует, гудзики, як зазвичай, розташовані до коміра, рукава довгі і на такий одяг відсутні кишені. При виборі такої сорочки, бажано звернути увагу на нейтральні респектабельні кольори.

Якщо не хочете надіти штани, необхідно звернути увагу на моделі туніка або плаття. Такі сорочки можна носити з елегантними легінсами або велосипедками. Популярними будуть також сорочки-боді, які представляють собою моделі облягаючого крою. Їх не потрібно заправляти в пояс, їх можна носити буквально з будь-якою спідницею або штанами. Щоб створити неповторний, оригінальний образ, слід звернути увагу на колір одягу, а також на додаткові аксесуари. Влітку 2023 року модними будуть блиски, тому вибирайте одяг з блискучими аксесуарами. Особливу увагу слід приділяти також типу коміра. Найпопулярнішими вважаються класичні коміри, проте дизайнери застосовують також типові жіночі комірці з акцентами. Іноді коміри декоровані окантовкою або красивою вишивкою.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Жіночі весняні костюми та їх модні тенденції Жіночі весняні костюми та їх модні тенденції
Які обрати модні сукні на літо та основні різновиди Які обрати модні сукні на літо та основні різновиди
Поради щодо вибору жіночих костюмів на весну та модні моделі Поради щодо вибору жіночих костюмів на весну та модні моделі
Особливості та поради щодо вибору чоловічих світшотів Особливості та поради щодо вибору чоловічих світшотів
Як обирати каміни для квартир та декілька порад Як обирати каміни для квартир та декілька порад


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: