Обустройство дома » Інвентар для прибирання Vermop: різновиди та використання
Новости
Лента свежих новостей

Інвентар для прибирання Vermop: різновиди та використання


  • 20-04-2023, 17:44
Інвентар для прибирання Vermop: різновиди та використання

Світовий бренд VERMOP Salmon GmbH є виробником номер один у виготовленні обладнання та інвентарю, призначеного для прибирання приміщень. Ця компанія розробляє і поставляє на міжнародний ринок масу різноманітного професійного прибирального інвентарю, основною відмінною рисою якого є висока якість.

Як говорилося вище, інвентар для прибирання Vermop представлений в широкому асортименті:

  • збиральні каталки, призначені для покоївок готелів. Вони обладнані відрами з віджиманням. В наявності каталки для збирання брудної білизни та сміття, доставки чистого Текстилю;
  • широкий вибір пристосувань для прибирання підлоги: Швабри, щітки, Мопи, совки, волоті, ручки і тримачі для перерахованого обладнання;
  • пристосування для миття вікон, скляних поверхонь і дзеркал: гумові скребки, склоочисники, відра, телескопічні ручки, шубки, тканинні серветки для скла і т. д.;
  • інструменти, призначені для прибирання пилу з поверхонь і пиловидаляючі серветки;
  • для прибиральних візків передбачені змінні елементи.

Переважна більшість представленої продукції має тривалий термін експлуатації. Проте, інвентар ремонтопридатний і необхідні змінні елементи можна знайти в каталозі продукції.

Як правильно користуватися прибиральним інвентарем Vermop

Прибирання приміщень, поставлена на потік, в готелях і готелях, є досить трудомістким заходом, що займає багато часу без допоміжного інвентарю.

Німецька фірма "Вермоп" поставляє на ринок якісну продукцію, істотно спрощує прибирання і скорочує її термін. Широкою популярністю користуються збиральні візки, використання яких доцільно не тільки в готелях, але і в місцях з високою прохідністю: поліклініках, державних установах, магазинах, супермаркетах та ін.

Візки обладнані відром зі спеціальним пристосуванням для віджиму ганчірки, яку тепер не потрібно брати в руки. На ній є спеціальні відсіки, призначені для зберігання миючих і дезінфікуючих засобів і серветок для протирання поверхонь.

При проведенні знезараженні, поверхня, спочатку, добре миється водою з додаванням миючого засобу. В процесі дезінфекції використовується насадка "моп", для зручності нанесення.

За допомогою інвентарю для прибирання «Вермоп», комплекс заходів по наведенню чистоти і дезінфекції став набагато легше і коротше за часом.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу
Встановка кухонної мийки: правила, етапи та декілька порад Встановка кухонної мийки: правила, етапи та декілька порад
Обладнання для вивчення фізики: що нового в шкільних лабораторіях? Обладнання для вивчення фізики: що нового в шкільних лабораторіях?
Теплі електричні підлоги на вигідних умовах у Львові Теплі електричні підлоги на вигідних умовах у Львові
Офіційний сервіс та технічна підтримка газового обладнання Тартаріні в Укра ... Офіційний сервіс та технічна підтримка газового обладнання Тартаріні в Укра ...


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: