Обустройство дома » Як проводиться хімчистка диванів та декілька порад
Новости
Лента свежих новостей

Як проводиться хімчистка диванів та декілька порад


  • 22-05-2023, 10:23
Як проводиться хімчистка диванів та декілька порад

М'які меблі є невід'ємною частиною інтер'єру будинків та квартир і використовуються дуже активно. З часом оббивка меблів тьмяніє, на них з'являються плями, які не вдається прибрати самостійно. У таких ситуаціях варто звертатися до фахівців для проведення професійного хімічного чищення м'яких меблів. Хімчистка диванів дозволить повернути їм привабливий вигляд та свіжість.

Етапи

Прийнявши рішення про необхідність проведення хімічного чищення дивана, власник звертається до спеціалізованої компанії та домовляється про час візиту спеціаліста. Коли співробітник хімчистки приїжджає додому до клієнта з усім необхідним обладнанням та професійними засобами для чищення, він уважно вивчає стан дивана і приймається за роботу:

У першу чергу необхідно очистити оббивку від пилу, що скупчився в ній. Для цього майстер виконує чищення із застосуванням потужного вакуумного пилососа.

На наступному етапі спеціаліст займається підбором відповідного миючого засобу. Для цього він тестує тканину оббивки на стійкість до дії різних препаратів. Для тестування використовується дуже маленька ділянка оббивки в самому непомітному місці, де вона зовсім не видно зовні. Ця процедура необхідна, щоб переконатися, що препарат повністю безпечний для оббивки даного типу, не спровокує таких небажаних наслідків, як втрата кольору та зміна структури тканини.

На наступному етапі диван ретельно обробляється вибраним хімічним засобом. Вся оббивка покривається розчином, що очищає, після чого слід почекати деякий час, щоб активна речовина встигла подіяти.

Далі з оббивки забираються залишки засобу для чищення з елементами забруднень, які відокремилися від тканини під дією препарату.

Якщо деякі плями виявляться особливо стійкими, і прибрати звичайним способом їх не вдається, тоді майстер застосовує спеціальний сильнодіючий засіб для виведення плям. Після обробки бруд та залишки хімії видаляються з оббивки за допомогою екстракторного обладнання.

Переваги

У професійної хімчистки диванів багато переваг:

  1. Меблі очищаються від усіх видів забруднень, включаючи плями, що в'їлися.
  2. Хімчистка дозволяє усунути з оббивки мікроскопічних кліщів, які є небезпечними для здоров'я.
  3. Професійне чищення не завдає шкоди меблям. Майстер завжди дуже ретельно підбирає засіб.


Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу
Особливості догляду за м'якими меблями та що потрібно знати Особливості догляду за м'якими меблями та що потрібно знати
Підбір персоналу: як правильно виконати та поради Підбір персоналу: як правильно виконати та поради
Обладнання для вивчення фізики: що нового в шкільних лабораторіях? Обладнання для вивчення фізики: що нового в шкільних лабораторіях?
Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: