Авто » Hybridné HR-V a Super Cub budú debutovať na autosalóne v Sofii v roku 2022
Новости
Лента свежих новостей

Hybridné HR-V a Super Cub budú debutovať na autosalóne v Sofii v roku 2022


  • 20-06-2023, 19:30
Hybridné HR-V a Super Cub budú debutovať na autosalóne v Sofii v roku 2022

Šesť áut, z toho päť samonabíjacích hybridov a jeden plne elektrický, ako aj desať motocyklov predstaví Bultraco AD, oficiálny zástupca Hondy u nás, vo svojom stánku v pavilóne 2 Inter Expo Center v r. kapitál. počas autosalónu v Sofii 2022. Po ročnom odklade sa dlho očakávané podujatie otvorí 3. júna a potrvá desať dní. Tretia generácia HR-V a nový Super Cub C125, najpredávanejšie auto planéty, mali v stánku japonskej značky pozoruhodné premiéry. Široká verejnosť bude mať na národnej výstave po prvýkrát možnosť vidieť aj elektromobil Honda e, ktorý vo svojej kategórii vyhral minuloročné „Svetové auto roka“ a získal viac ako 13 prestížnych ocenení.

Revolučný model vstúpil na trh vlani na jeseň, no chýbajúca výstava oddialila jeho premiéru. Bultraco AD oslavuje tento rok 30. výročie. Spoločnosť je jednou z 9 spoločností, ktoré založili SVAB, dnes Zväz výrobcov automobilov a ich autorizovaných zástupcov u nás. V apríli spoločnosť Honda Europe, ako uznanie za dlhoročné úspešné partnerstvo so svojím zástupcom v Bulharsku, udelila spoločnosti Bultraco AD pamätnú plaketu odovzdanú na špeciálnej ceremónii v Akadémii Honda vo Frankfurte Kostadinovi Grozdanovovi, výkonnému riaditeľovi spoločnosti od roku 1995. „Od založenia až do dnešného dňa má Bultraco AD približne 15 000 stálych zákazníkov, ktorým by sme sa chceli poďakovať za dôveru, ktorú nám prejavili, a v súčasnosti je na cestách v Bulharsku celkovo 108 902 automobilov Honda,“ povedal.

Crossover japonskej značky je popri modeloch CR-V a Jazz novej generácie 2020 najnovším prírastkom v rade hybridných vozidiel Honda e:HEV. Už čoskoro bude ekologický park doplnený o jedenástu edíciu Civicu, keďže tento rok tento model oslavuje 50. výročie. Nové HR-V úspešne debutovalo na bulharskom trhu len pred mesiacom a teraz oficiálne debutuje na autosalóne spolu s hybridným modelom Jazz a CR-V, ako aj s elektrickou Hondou e.

Hybridný systém HR-V e:HEV pozostáva z dvoch kompaktných, ale výkonných elektromotorov spojených s 1,5-litrovým benzínovým motorom DOHC i-VTEC s Atkinsonovým cyklom, lítium-iónovej batérie a inovatívnej blokovej prevodovky s pevným prevodom pre riadiacu jednotku (PKU). Táto technológia je výsledkom 20-ročných skúseností Hondy s hybridnou jazdou v cestných autách aj vo Formule 1. Pre HR-V sa výkon e:HEV zvýšil na 131 k. krútiaci moment oproti 109 k Jazz a maximálny krútiaci moment pre oba modely je tiež 253 Nm.

Auto produkuje škodlivé emisie CO2 122 g/km (WLTP), spotrebuje 5,4 l/100 km (WLTP) v kombinovanom cykle a zrýchli z pokoja na 100 km/h za 10,6 sekundy.

Systém e:HEV sa od všetkých ostatných líši jemným spôsobom, akým mení tri jazdné režimy. Inteligentná pohonná jednotka (IPU) automaticky a nepretržite prepína jazdný cyklus medzi elektrickým, hybridným alebo spaľovacím motorom podľa konkrétnej jazdnej situácie.

Pevný prevod spotrebuje menej energie v porovnaní s konvenčnou planétovou prevodovkou, kde dochádza k vysokej úrovni trenia.

Tento vývoj Honda akumuluje viac času jazdy na elektrický pohon v mestskej premávke ako konkurenčné hybridy, ktoré sú v súčasnosti na trhu.

Rozmery nového HR-V sú podobné predchádzajúcej generácii, no s väčším priestorom pre nohy a ramená. Platforma tiež umožňuje novej generácii HR-V zachovať mimoriadne praktický systém „magických sedadiel“ Honda. Ich spodné časti sa dajú jednotlivo zdvihnúť ako sedadlá v kine a ich operadlá sa dajú odstrániť, aby sa vytvoril nákladný priestor s rovnou podlahou.

High-tech komunikácia prostredníctvom ľahko použiteľného 9-palcového dotykového displeja a bohatý bezpečnostný balík, to všetko zhrnuté pod názvom Honda Sensing, sú ďalšími charakteristickými znakmi HR-V.

V rámci celého radu HR-V sú štandardne k dispozícii automatické stretávacie a diaľkové svetlá, ako aj informácie o mŕtvom uhle.

Nový Super Cub je najpredávanejším autom na planéte

Viac ako 100 miliónov, 160 krajín, 16 tovární – tieto čísla dokonale vystihujú Super Cub, najpredávanejšie auto na planéte. Žijúca legenda z roku 1958 sa vrátila do modelového radu Honda pred niekoľkými rokmi, pričom si zachovala svoj charakteristický rozpoznateľný dizajn a koncom minulého roka bola na autosalóne v Miláne predstavená jej nová edícia. Výkonnejší (9,7 k) vzduchom chladený motor SOHC s objemom 125 cm3 spotrebuje iba 1,5 l/100 km (WMTC). Svižné a svižné Super Cub sa cíti ako doma na rušných uliciach mesta. Prevodovka zostáva 4-stupňová (nižší neutrál) a podľa pravej tradície Super Cub je ovládaná „automatickou“ odstredivou spojkou bez použitia páky. Motocykel je štandardne vybavený prídavným sedadlom,

Celkovo je v stánku Bultraco AD vystavených 10 nových motocyklov z úplne prepracovaného radu Honda. „Minulý rok sme boli číslo 1 v predaji na bulharskom trhu a dúfame, že tento rok s pomocou všetkých týchto modelov obhájime náš titul,“ zhŕňa Kostadin Grozdanov.

http://www.hondabook.ru/sk/HR-V/1_p - Servisná príručka pre svojpomocnú opravu automobilov Honda HR-V prvej generácie.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Qu'est-ce que le président de l'Ouzbékistan a apporté de n ... Qu'est-ce que le président de l'Ouzbékistan a apporté de n ...
Matrycowe światła LED IntelliLux firmy Opel zmniejszają ryzy ... Matrycowe światła LED IntelliLux firmy Opel zmniejszają ryzy ...
Noul SUV compact ŠKODA numit KAROQ Noul SUV compact ŠKODA numit KAROQ
Shavkat Mirziyoyev: début des travaux sur la communication ferroviaire ... Shavkat Mirziyoyev: début des travaux sur la communication ferroviaire ...
Фильм «Чужая дочь»: описание, актеры и роли Фильм «Чужая дочь»: описание, актеры и роли


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: