Авто » Noul SUV compact ŠKODA numit KAROQ
Новости
Лента свежих новостей

Noul SUV compact ŠKODA numit KAROQ


  • 20-06-2023, 19:32
Noul SUV compact ŠKODA numit KAROQ

Numele și ortografia provin din limba localnicilor din Alaska. Numele KAROQ este o combinație a cuvintelor „KAA’RAQ” (mașină) și „RUQ” (săgeată). Este, de asemenea, o nomenclatură pentru toate modelele SUV actuale și viitoare ale companiei.

Cu noul KAROQ, ŠKODA își împinge constant campania SUV-urilor.

Premiera mondială a noului SUV compact va avea loc la Stockholm pe 18 mai.

Noul SUV compact al ŠKODA a fost numit KAROQ. Numele și ortografia provin din limba Alutika, originară dintr-o insulă de la sud de coasta Alaska. Numele este împrumutat de la ortografia ŠKODA KODIAQ și astfel ŠKODA creează o nouă linie de modele SUV actuale și viitoare. ŠKODA KAROQ va fi prezentat publicului pentru prima dată la Stockholm pe 18 mai, marcând un alt punct culminant al campaniei mărcii SUV-urilor cehe.

„ŠKODA KAROQ este un SUV complet nou care stabilește un nou standard pentru marca și segmentul nostru. Cu acest nou SUV, facem următorul pas, perfect logic, în strategia noastră de SUV”, a declarat CEO-ul ŠKODA, Bernhard Meyer. „ŠKODA KAROQ impresionează prin personalitatea sa unică. Pe lângă avantajele distinctive ŠKODA, introduce și un nou limbaj de design emoțional pentru modelele SUV compacte”, adaugă Meyer.

Ca și înainte, oamenii de pe insula Kodiak au inspirat ŠKODA KODIAQ să aleagă numele ŠKODA KAROQ. Coordonatele arhipelagului îndepărtat de la sud de coasta Alaska sunt 57°N. și 153°V, iar natura sa sălbatică, curată, este uluitoare. În limba populației locale a tribului Alutik, „mașină” este „KAA’RAK”. Ei folosesc cuvântul „RUQ” pentru „săgeată”, care este elementul principal al logo-ului ŠKODA și un simbol al dinamicii mărcii. Numele noului SUV compact al ŠKODA, ŠKODA KAROQ, este rezultatul unei combinații influente a două cuvinte din limba Alutik.

„A fost important pentru noi să dăm un nume impresionant noului nostru crossover. De asemenea, face parte din abordarea noastră de a numi toate modelele noastre SUV”, a declarat Werner Eichhorn, membru al Consiliului de Marketing și Vânzări. „În același timp, creăm o valoare remarcabilă și memorabilă pentru clienții noștri”, adaugă Einhorn.

Ca parte a Strategiei până în 2025, ŠKODA (http://www.skodabook.ru/ro) va continua să-și extindă gama de modele în următorii ani. Accentul se pune pe extinderea gamei de SUV-uri a mărcii. Mai recent, ŠKODA KODIAQ a devenit primul SUV mare care a ajuns pe piețele internaționale, iar acum compania atinge o nouă piatră de hotar odată cu introducerea ŠKODA KAROQ. Premiera mondială a noului SUV compact va avea loc pe 18 mai la Stockholm, cu o lansare programată pentru a doua jumătate a anului 2017.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Hybridné HR-V a Super Cub budú debutovať na autosalóne  ... Hybridné HR-V a Super Cub budú debutovať na autosalóne ...
ŠKODA KAROQ: комплектация, описание и достоинства ŠKODA KAROQ: комплектация, описание и достоинства
Skoda Kodiaq Ambition: обзор, характеристики и особенности Skoda Kodiaq Ambition: обзор, характеристики и особенности
Qu'est-ce que le président de l'Ouzbékistan a apporté de n ... Qu'est-ce que le président de l'Ouzbékistan a apporté de n ...
Описание серий трех сезонов сериала «Развод» Описание серий трех сезонов сериала «Развод»


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: