Авто » Гідропідсилювач керма на Chery Amulet: вибір та заміна
Новости
Лента свежих новостей

Гідропідсилювач керма на Chery Amulet: вибір та заміна


  • 25-10-2023, 15:05
Гідропідсилювач керма на Chery Amulet: вибір та заміна

У сучасних автомобілях для полегшення керування транспортним засобом ставиться гідропідсилювач керма. При несправності даного пристрою керувати авто стає практично неможливо, створюються аварійні ситуації на дорозі. Тому рекомендується замовити запчастини на https://panda-auto.com.ua/ua/brand_chery_amulet та зробити якісний ремонт.

Вибір

Придбати гідропідсилювач керма на Чері Амулет необхідно тільки оригінальний або пристрої від сторонніх виробників, які відповідають специфікаціям автомобіля. Це допоможе провести монтаж нового обладнання швидко, отримати високу надійність за умови подальшої експлуатації транспортного засобу.

Краще купувати новий пристрій. Старі варіанти можуть мати приховані дефекти, високий відсоток зносу, що потім призведе до їх швидкого виходу з ладу, і економія виявиться уявною, подальші витрати на ремонт будуть вищими.

При доборі конкретного варіанта варто звертатися до продукції перевірених та відомих компаній, вивчати рекомендації самого виробника. Найкраще купувати гідропідсилювач у офіційного дилера Chery, або шукати авторизованого постачальника, щоб отримати оригінальну запчастину, яка точно стане на машину і служитиме тривалий термін.

Процес заміни

Процедура вимагає надійного закріплення автомобіля на рівній площадці, щоб уникнути довільного зміщення. Далі здійснюються такі дії:

  1. Вимикають живлення акумулятора, щоб уникнути ударів струмом при демонтажі електричних з'єднань гідропідсилювача.
  2. Передню частину машини піднімають домкратом і надійно стопорять, щоб уникнути зриву з підйомного обладнання.
  3. Демонтується переднє праве колесо. Рульове колесо відвертають ліворуч до упору, щоб отримати доступ до вузла. Далі відвертаються затискні болти і роз'єднується рульова тяга та підсилювач.
  4. Проводиться від'єднання гідравлічних та електричних магістралей, що підходять до ГУР. Знімається ремінь генератора зі шківа підсилювача.
  5. Шляхом відвертання затискної муфти від'єднується гідропідсилювач від насоса.
  6. Далі відвертаються гайки кріплення, якими вузол кріпиться до рами машини, та пристрій демонтується з автомобіля.

Встановлення нового обладнання відбувається у зворотному порядку. Потрібно враховувати, що процес ведеться акуратно, щоб не пошкодити шланги гідравлічних магістралей, електричні дроти, не зірвати різьблення гайок. Не варто докладати зайвих зусиль під час відгвинчування, краще скористатися рідиною WD-40.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Пральна машина перестала гріти воду: причини та рішення проблеми Пральна машина перестала гріти воду: причини та рішення проблеми
У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу
Обираємо між газовими котлами або електричними котлами Обираємо між газовими котлами або електричними котлами
Поняття про цангові фітинги та їх застосування Поняття про цангові фітинги та їх застосування
Підбір персоналу: як правильно виконати та поради Підбір персоналу: як правильно виконати та поради


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: