Авто » Як визвати евакуатор у Львові: способи, поради та варіанти
Новости
Лента свежих новостей

Як визвати евакуатор у Львові: способи, поради та варіанти


  • 16-03-2024, 15:20
Як визвати евакуатор у Львові: способи, поради та варіанти

Автомобілі – надійний та швидкий транспорт. Але іноді транспортувати доводиться вже їх. Поломки та аварії змушують викликати евакуатор — адже лише спеціальна техніка зможе доставити авто до ремонтної майстерні. Настав час замовити евакуатор на evakuator-lviv.com? Завітайте до «Евакуатора Львова».

Докладніше про компанію

Фірма майже 20 років евакуює різний транспорт. «Евакуатор Львів» працює без вихідних та свят, без огляду на погоду та добу. Компанія зв'язку 24/7. Вона гарантує швидку подачу транспорту потрібного формату до будь-якої точки Львова. Має власний евакуаторний парк, що підтримує в ідеальному стані. На кожну машину встановлено GPS-трекер, який відстежує місцезнаходження. В результаті компанія — і власник автомобіля, що евакуюється, завжди знають, де знаходиться транспорт.

Усі машини евакуюються дбайливо. Вони надійно кріпляться до платформи, яка не сміється під час руху, а ідеальне дотримання ПДР та швидкісного режиму робить перевезення максимально безпечним.

«Евакуатор Львів» поєднує високу якість послуг з доступністю — на евакуатор Львів ціна зрозуміла і приємно низька. Це поєднується з індивідуальним підходом: фірма охоче йде назустріч клієнтам, має гнучку систему знижок. І готова взятися навіть за незвичайні завдання — в рамках професійної компетенції, звісно.

Послуги евакуатора

Компанія пропонує охочим повний спектр послуг з евакуювання різних видів транспорту.

Евакуація легкових автомобілів. Найпопулярніша послуга. «Евакуатор Львів» перевезе машину дбайливо, не додаючи пошкоджень.

Евакуація позашляховиків та інших масивних позашляховиків. Окрема послуга, адже габарити та вага цих автомобілів відрізняються від стандартних для легковиків.

Вантажний евакуатор. Вантажівки теж потрапляють у ситуації, і доставити їх до сервіс-центру зможе не кожен.

Перевезення спецтехніки. Це транспорт нестандартних габаритів, котрому звичайний евакуатор не підходить.

Кран маніпулятор. Не кожна евакуаційна служба може похвалитися такою технікою. Маніпулятор легко вантажить на платформу евакуатора нестандартні вантажі – генератори, наприклад.

Трал. Особливий евакуатор з низькою платформою стане в нагоді для великих вантажів і об'єктів нестандартної форми.

Негабаритні перевезення. Промислове обладнання, вантажні контейнери та інше не перевезти стандартною технікою, а модифікований евакуатор упорається.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Евакуація авто: де замовити професійні послуги у Львові Евакуація авто: де замовити професійні послуги у Львові
Офіційний сервіс та технічна підтримка газового обладнання Тартаріні в Укра ... Офіційний сервіс та технічна підтримка газового обладнання Тартаріні в Укра ...
Підбір персоналу: як правильно виконати та поради Підбір персоналу: як правильно виконати та поради
Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції
У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: