Общество » Інтерактивного навчання від STEM class: переваги та особливості
Новости
Лента свежих новостей

Інтерактивного навчання від STEM class: переваги та особливості


  • 30-04-2024, 17:11
Інтерактивного навчання від STEM class: переваги та особливості

“Інтерактивний” означає, що користувач може взаємодіяти з належністю та отримувати від неї відгук. У сьогоднішньому розумінні це відкриває величезний функціонал - підключення всілякої електроніки та інтернету через порти та бездротові мережі, використання різних діджитал-технологій, виведення на екран матеріалу та запис того, що відбувається, оперативна безшовна робота з матеріалом на екрані за допомогою сенсорів, що реагують на торкання пальцями або стилусом. Це велика підмога для моделювання різних ситуацій за допомогою медіа, групового чи індивідуального навчання, роботи над проектами.

Дошки, дисплеї для школи

Пропонується безліч інтерактивного обладнання. Про кожен виріб більше інформації на https://stemclass.com.ua/catalog/interactive у картці товару – там користувач знайде докладний опис технічних характеристик, габаритів, комплектації.
Інтерактивні панелі. Це фактично комп'ютер із великим чутливим дисплеєм.

Інтерактивні дошки – настінна маркерна (і опціонально магнітна) дошка, яка також підтримує розумний функціонал. На неї можна передати зображення за допомогою проектора та працювати з ним, клацаючи прямо на панель.

Проектори також є в наявності.

Комбіновані дошки поєднують звичну класну дошку з інтерактивною. Для роботи крейдою призначена зовнішня сторона стулок, а всередині поверхня під маркер та проекцію. Для використання магнітів також підійде.

Інтерактивний комплекс – набір техніки достатній для комфортного старту. Включає дошку, програмне забезпечення, розраховане на кілька комп'ютерів, проектор для різних видів медіа, кріплення та аксесуари.

Телеекрани Smart TV (працюють на Андроїд).

Нестандартне дозвілля та навчальний процес

Особливий інтерес для педагогів, які працюють з дошкільнятами та молодшими школярами, а також з корекційними класами, можуть представляти інтерактивні дитячі меблі.

Розумна парта. Вона регулюється по зростанню та куту нахилу стільниці, відрізняється від звичайної тим, що вбудований інтерактивний екран.

Невеликий столик, оснащений екраном і містить ряд навчальних та цікавих завдань. Передбачено три варіанти програми, педагог може доопрацьовувати та адаптувати їх.

Інтерактивний килимок з проектором дозволяє малюкам перебувати прямо на проекції, повзати та наступати ногами.

Інтерактивна пісочниця дозволяє доповнити гру з піском проекцією різних об'єктів. Пісок засипається у спеціальну ємність, датчики визначають відстань до купок піску, дозволяючи за допомогою програми та проектора візуалізувати реалістичний ландшафт для інтерактивних занять навчального чи терапевтичного характеру. Також є лазерний тренажер для стрільби, який може знадобитися в рамках шкільного курсу старшим дітям. У наборі програмного забезпечення, комп'ютер для підключення, спеціальна камера, проектор, екран, моделі зброї, а також дрібні комплектуючі та допомога майстра, який підготує покупку до роботи. За домовленістю з магазином можна придбати версію з симулятором гранатомета.

Все необхідне

Основні товари укомплектовані елементами кріплення та потрібними проводами, але якщо виникла потреба замінити зламаний або набору перестало вистачати – на сайті можна окремо придбати комплектуючі: кабелі, кронштейни, перехідники.

Можна замовити виїзд майстра для встановлення та налагодження інтерактивного обладнання.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Шайба AN82: пружинна стопорна Шайба AN82: пружинна стопорна
Обладнання для вивчення фізики: що нового в шкільних лабораторіях? Обладнання для вивчення фізики: що нового в шкільних лабораторіях?
У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу
Основи фінансового моделювання: як почати свій шлях у фінансовому консалтин ... Основи фінансового моделювання: як почати свій шлях у фінансовому консалтин ...
Обираємо між газовими котлами або електричними котлами Обираємо між газовими котлами або електричними котлами


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: