Общество » Товари від «Норма Трейд»: різноманітність та вибір
Новости
Лента свежих новостей

Товари від «Норма Трейд»: різноманітність та вибір


  • 30-04-2024, 17:31
Товари від «Норма Трейд»: різноманітність та вибір

У світі близько 15% людей мають інвалідність різного ступеня. Це число неухильно зростає, адже суспільство «старіє» (підвищується частка людей похилого віку). Інвалідизації сприяють голод, війни, епідемії (особливо пандемія), операції, що калічать. Багато хто страждає на ментальні розлади і мають відповідну інвалідність. Держави все більше уваги приділяють створенню доступного середовища, орієнтуючись передусім на маломобільних людей — тих, кому найважче вбудуватись у суспільство. Норма Трейд пропонує товари, здатні інтегрувати таких людей, дати їм нормальне повноцінне життя. Не має значення, перед вами ортез на руку чи коляска на колесах — обладнання буде якісним, безпечним та ефективним.

Пересування

Інвалідний візок — основний засіб пересування маломобільної людини. Більшість має електропривод. У поєднанні з іншим обладнанням коляски допомагають створити доступне безшовне середовище. Окремо потрібно виділити обладнання для пляжів: колеса збільшені, мають особливу форму, що дозволяє легко пересуватися піском і насолоджуватися пляжним відпочинком.

Якщо обмеження рухливості легкого або середнього ступеня тяжкості, коляска не потрібна. Тростини, ходунки, милиці, підібрані за розміром, цілком здатні їх замінити. Дітям з ДЦП допоможуть спеціалізовані ходунки та велосипеди; це не тільки автомобіль, це повноцінний тренажер.
Електричний підйомник для інвалідів потрібен там, де не впорається коляска. Витяг допоможе впоратися зі сходами, сісти в автомобіль, дістатися до басейну або ванни.

Реабілітація

"Норма Трейд" пропонує різноманітне обладнання для реабілітації. Потрібна дзеркальна терапія? Просто придбайте відповідний тренажер. Компанія пропонує товари для відновлення функцій кінцівок, реабілітації після інсульту, для допомоги хворим на ДЦП. Є комплекси для різних видів реабілітації та терапії.

Медичні меблі та інші товари

Інклюзивність передбачає спеціалізовані меблі, які зручно використовувати з інвалідним візком. Столи, парти, шафи, банкетки спроектовані так, щоб маломобільним людям було зручно. Окрема категорія товарів - спеціалізоване ліжко з кількох секцій, здатне змінювати положення. Незамінний помічник всім лежачих хворих.
"Норма Трейд" випускає і багато інших товарів. Це додаткове обладнання - гуртки-непроливайки, стільці для душу, розумні туалети, поручні, пандуси, опори. Це пристосування, що допомагають самостійно готувати та одягатися. Це ортез на руку, бандаж, компресійний трикотаж. Це накидки, багажні сітки та ротаційні диски. Словом, усе, що може допомогти інвалідові жити повноцінним життям.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Шайба AN82: пружинна стопорна Шайба AN82: пружинна стопорна
Як правильно доглядати за людьми похилого віку та поради Як правильно доглядати за людьми похилого віку та поради
Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції
Підбір персоналу: як правильно виконати та поради Підбір персоналу: як правильно виконати та поради
Обладнання для вивчення фізики: що нового в шкільних лабораторіях? Обладнання для вивчення фізики: що нового в шкільних лабораторіях?


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: