Женские советы » Комплекс «Сварожич»: банна пригода під Києвом
Новости
Лента свежих новостей

Комплекс «Сварожич»: банна пригода під Києвом


  • 30-04-2024, 18:29
Комплекс «Сварожич»: банна пригода під Києвом

Для багатьох похід попаритись у лазню залишається ідеальним варіантом вихідного дня чи незамінним атрибутом канікул, свята. Це ефективний відпочинок для тіла та розуму, до того ж відзначено позитивний вплив на здоров'я, роботу різних систем організму. Звичайно, і для лазневих процедур існують протипоказання, обмеження та правила, які необхідно дотримуватися з точки зору гігієни та безпеки. Про те, як зробити відвідування лазні виключно приємним корисним, майбутні відвідувачі лазневого комплексу «Сварожич» можуть отримати більше інформації на svarozhych.com.ua організації.

Переваги локації

«Сварожич» розташований недалеко від Києва, між містами Ірпінь та Буча, біля однойменної річки. З одного боку, поряд транспортні лінії, завдяки чому легко дістатися до «Сварожича». З іншого — заміська природа та місцева траса для мотокросу.

"Сварожич" - це не просто лазня, а цілий лазневий комплекс, де можна зупинитися як на короткочасний відпочинок від 3 годин, так і на кілька днів релаксації та оздоровлення. Окрім власне банних споруд на гостей чекають затишні чотиримісні будиночки та впорядкована територія з озелененням, водоймами, лежаками та іншими меблями для комфортного відпочинку на свіжому повітрі до та після процедур. Котеджів для постою чотири, вони різняться за вартістю перебування (3 варіанти). Щодо лазень — вони спроектовані за всіма правилами.

Послуги та сервіс

Якісне обслуговування, широкий асортимент СПА-процедур. Парилка з віниками, масаж з натуральною мильною пінкою, ефірні олії та запашні трави, солона ванна та кам'яна доріжка для ніг, поетапне прогрівання тіла, обливання та купіль з холодною водою, гарячий джакузі на свіжому повітрі. Відвідування лазні продумано, організовано відповідно до традицій та медичних рекомендацій. До та після основної програми передбачається смачна їжа та напої для поповнення сил організму, створення правильного настрою та нормалізації фізичного стану. Перед процедурами гостям рекомендується цілющий карпатський чай із самовару з бубликами, безалкогольні прохолодні напої, легкі закуски, фрукти. Після пропарювання можна перейти до рясної трапези. Доступне меню досить широке, його можна переглянути на сайті. В наявності пиво, алкоголь, мінералка та лимонади, несолодкі снеки та солодощі, гарячі страви та соління, риба, м'ясо, ракоподібні. Є як традиційні «домашні» позиції, на кшталт картоплі, сала та шашликів, так і вишуканіші — перепела, кролик, лангустини.

Кожному відвідувачу надаються банне приладдя — рушник, простирадло, шапочка та тапки. На гостей, які зупиняються на ніч, чекають сніданки.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Шайба AN82: пружинна стопорна Шайба AN82: пружинна стопорна
Комплекс «HOTEL SPA»: переваги, особливості та поради Комплекс «HOTEL SPA»: переваги, особливості та поради
У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу
Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції
Підбір персоналу: як правильно виконати та поради Підбір персоналу: як правильно виконати та поради


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: