Наука и технологии » Запчастини для зернозбиральних комбайнів: види та вибір
Новости
Лента свежих новостей
http://instukzia.com/24497-gde-primenyayutsya-promyshlennye-stancii-pedrollo-i-ih-vidy.html http://instukzia.com/24545-kak-pravilno-vypolnit-zamenu-ekrana-na-iphone-14.html http://instukzia.com/24618-varianty-i-sposoby-ekonomii-na-pokupke-produktov-pitaniya-i-edy.html

Запчастини для зернозбиральних комбайнів: види та вибір


  • 17-05-2024, 17:32
Запчастини для зернозбиральних комбайнів: види та вибір

Сільськогосподарське виробництво не може обійтися без використання техніки при сівбі та збиранні врожаю. Робочі інструменти в цих пристроях піддаються сильним навантаженням, зношуються, і потребують ремонту або заміни. Пропонується замовити запчастини на https://harvest-agro.com.ua/ua/ українського виробника.

Особливості продукції

Однією із спеціалізацій українського сільського господарства є виробництво зернових, зокрема пшениці. Для збирання використовують комбайни, які скошують та обмолочують колосся. Від якості цього процесу залежить відсоток втрат, можливість зняти максимальну кількість зерна з гектара. Щоб забезпечити ці умови, пропонуються для використання надійні ножі для зернозбиральних комбайнів.

Їх виробляє українська компанія Харвест Агро груп. На її сайті можна знайти різальні пристрої для комбайнів виробництва Джон Дір, Нью Холлданд та інших фірм. Враховується, які саме типи сільськогосподарських машин експлуатуються в полях України, і для всіх створюються ножі.

Також на сайті пропонуються інші деталі для агротехніки, за допомогою якої обробляється ґрунт чи збирається врожай.

Кожен товар забезпечений фотографією, технічними характеристиками та описом, для яких комбайнів та зернових культур вони підходять. Можна дізнатися про точні моделі зернозбиральної техніки, куди можна встановлювати подібні інструменти, довжину леза та його форму, матеріал виготовлення, наявність порошкової наплавки.

Переваги

Компанія «Харвест Агро груп» точно враховує всі вимоги та технічні параметри ножів, які встановлені на машинах конкретного виробника, та робить їх у повній відповідності до оригіналів. Для цього використовують сертифіковану імпортну сталь, передові технології випуску. На сторінках сайту можна знайти ножі з гладкою поверхнею, зубчастою або зігнутою форми, що дає можливість підібрати вироби під конкретні потреби фермера або сільськогосподарської організації.

Ціна не може бути дешевою, адже для створення застосовується високоякісний метал та спеціальна порошкова наплавка, яка також імпортується. Однак термін служби ножів, якість їхньої роботи виправдовують витрати багаторазово, їх купувати набагато вигідніше, ніж інструменти за низькою ціною.

Доставка здійснюється в будь-який населений пункт країни, можна замовляти будь-яку партію. Можна отримати консультацію фахівців, або замовити їхній виїзд до сільськогосподарського виробника, якщо потрібно створення ножів за індивідуальним замовленням.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Світлодіодна фітолампа: сучасна технологія для рослин Світлодіодна фітолампа: сучасна технологія для рослин
Шайба AN82: пружинна стопорна Шайба AN82: пружинна стопорна
Підбір персоналу: як правильно виконати та поради Підбір персоналу: як правильно виконати та поради
Курсова робота як інструмент навчання: роздуми про покупку та студентський  ... Курсова робота як інструмент навчання: роздуми про покупку та студентський ...
Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: