Наука и технологии » Як обрати надійне обладнання для операційної
Новости
Лента свежих новостей

Як обрати надійне обладнання для операційної


  • 3-03-2021, 22:07
Як обрати надійне обладнання для операційної

Реанімаційне обладнання відноситься до числа дорогого та одного з найскладніших. Від його функціоналу багато в чому залежить життя людей. Тому при необхідності комплектації реанімаційного відділення в клініках або медичних центрах, потрібно віддавати перевагу надійним виробникам, які надають гарантію на свою продукцію. Як вибрати медичне обладнання: основні різновиди та технічні характеристики, які треба враховувати?

Наркозно-дихальні апарати

Для забезпечення загальної анестезії призначені спеціальні наркозно-дихальні апарати. Вони можуть не тільки постачати організм інгаляційним анестетиком та киснем, але й контролювати їх показники. Чим більше опцій закладено в прилад, тим менше ризик виникнення позаштатних ситуацій під час операцій. Такі прилади також можуть відстежувати показники артеріального тиску, температури тіла, пульсу, швидкість діурезу. З їх допомогою можна перевірити кров на концентрацію електролітів та рівень кислотності.

Завдяки такому глобальному моніторингу життєво важливих показників організму введення анестезії стає максимально безпечним. Сучасні наркозно-дихальні апарати часто оснащені коліщатками, що робить їх більш мобільними. Це ергономічні, надійні прилади, які повинні бути в будь-якій операційній.

Реанімаційні дефібрилятори

Призначення дефібриляторів – передача електричного імпульсу для швидкого відновлення порушеного серцевого ритму. Це ключове обладнання для будь-якої реанімації. Моделі дефібриляторів останнього покоління відрізняються невеликою вагою, вони займають мало місця, що робить роботу з ними ще більш зручною для лікаря. Існує кілька різновидів дефібриляторів, призначених для медичних установ:

  • зовнішні автоматизовані;
  • напівавтоматичні;
  • біфазні;
  • портативні;
  • дефібрилятори-монітори.

Апарати ШВЛ

Апарати ШВЛ – це медичне обладнання, призначене для подачі газової суміші в легені для насичення крові киснем та видалення з легких вуглекислого газу. Це одні з найбільш дорогих приладів, попит на які тільки в останній рік зріс у 2 рази. За своїм призначенням вони поділяються на класичні моделі, апарати для новонароджених та швидких.

Це лише мала частина професійного обладнання, яке повинно бути в наявності в реанімаційному відділенні. Якщо ви вперше стикаєтеся з необхідністю комплектації таких закладів, звертайтеся за консультацією до профільних фахівців.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції
У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу
Обладнання для вивчення фізики: що нового в шкільних лабораторіях? Обладнання для вивчення фізики: що нового в шкільних лабораторіях?
Життя в Австрії та декілька нюансів і правил Життя в Австрії та декілька нюансів і правил
Обираємо між газовими котлами або електричними котлами Обираємо між газовими котлами або електричними котлами


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: