Питание » Основи та класична рецептура приготування Піци
Новости
Лента свежих новостей

Основи та класична рецептура приготування Піци


  • 2-10-2021, 22:11
Основи та класична рецептура приготування Піци

Якщо спиратися в даному питанні на слова самих італійців, то головна умова автентичної піци - якісне дріжджове тісто. При цьому, його не розгортають, а розтягують руками, завдяки чому виходить характерний вид готового блюда. Італійці також ратує за використання тільки локальних продуктів, але більшість країн, в яких піца користується величезною популярністю замість прошуто використовують місцеву шинку. У статті ми позначимо кілька основних правил приготування піци, яка буде максимально наближеною до оригіналу.

Якщо ж вас цікавить піца в тернополі, переходите за посиланням. У відповідному розділі ви можете вибрати конкретний різновид та оформити на нього замовлення з доставкою. Відмінна якість продуктів, які використовуються в процесі приготування, гарантує готового блюда прекрасний смак. Вас також приємно порадує доступна цінова політика.

Як приготувати фірмове тісто

Щоб приготувати тісто на піцу, яка буде максимально наближена до автентичного продукту, потрібно 300 грамів борошна, не більше однієї чайної ложки солі. Також приготуйте одну чайну ложку дріжджів та 200 мл води кімнатної температури. Характерною особливістю фірмової піци є використання тільки оливкову олію, але якщо його під рукою її немає, можна обійтися соняшниковою.

Починати потрібно з приготування основи. Для цього у великій мисці потрібно просіяти борошно, додати до неї сіль та дріжджі. Все це ретельно вимішуємо і тільки потім поступово вливаємо воду. Можна приготувати суміш води та оливкової олії. Після знову розмішуємо руками до однорідної консистенції.

Далі потрібно перенести отримане тісто на попередньо підготовлений пергамент або просто стіл, засипаний борошном. І руками вимішуємо тісто протягом 5 хвилин. Після його накриваємо рушником і відставляємо в сторону, щоб тісто могло настоятися і трохи піднятися.

Як приготувати соус для піци

Основою автентичної піци також є соус. В ідеалі він передбачає використання томатного соусу, але якщо у вас під рукою його немає, скористайтеся звичайнісінькою томатною пастою. На вказану вище кількості інгредієнтів знадобиться близько 100 мл томатної пасти. Також можна використовувати сухі прованські трави, які додаються безпосередньо до пасти. Деякі італійські господині додають в соус подрібнений часник, але це варто робити за власним бажанням. Таким соусом потрібно рясно змастити тісто перед тим, як укладати на нього начинку.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Готуємо якісно та правильно рис для суші Готуємо якісно та правильно рис для суші
Техніки та поради приготування суші вдова Техніки та поради приготування суші вдова
Як приготувати суші та основні рекомендації Як приготувати суші та основні рекомендації
Деякі поради щодо приготування ролів та суші Деякі поради щодо приготування ролів та суші
Готуємо рис для ролів: правила та рекомендації Готуємо рис для ролів: правила та рекомендації


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: