Питание » Знайомимося з сучасними технологіями приготування суші
Новости
Лента свежих новостей

Знайомимося з сучасними технологіями приготування суші


  • 31-12-2021, 10:47
Знайомимося з сучасними технологіями приготування суші

Для європейської людини приготування ролів може здатися складною процедурою. Але багато хто все ж прагне зробити їх самостійно. Можливо, звичайно, заказати суші в Рівному та інших містах у спеціалізованих закладах харчування, але при цьому людина повністю впевненою в їх якості не буде.

Одною з найбільших труднощів вважається скручування страви. Щоб цей процес зробити простішим, треба всі інгредієнти підготувати правильно. Рис треба промивати як мінімум 7 водами. Також потрібно обрати якісну червону рибу. Огірок та авокадо шинкують тонкими смужками. З риби підійдуть копчений вугор та філе тунця, а також лосось слабкого посолу. Можна взяти і крабові палички. Для приготування потрібно придбати килимок із бамбуку.

Для формування внутрішнього ролу треба провести такі дії:

  1. Рис відварити та дати йому охолонути. Після покласти на бамбуковий килимок харчову плівку, а на неї – лист норі, розрізаний навпіл.
  2. Взяти приблизно 4 столові ложки рису та рівномірно розподілити його по площі водоростей. Для скручування потрібно оставити 0,5 сантиметру з нижнього краю та 1 – з верхнього.
  3. Шар рису повинен бути не більше, ніж 7 міліметрів товщиною. Руки рекомендовано змочувати в воді з оцтом.
  4. Після розподілу рису треба на нього викласти начинку. Можливо поєднання різних продуктів. Не треба боятися фантазувати. Але спеціалісти не радять додавати курку.
  5. Далі йде стадія скручування. Для цього нижній край листа норі поєднується з килимком. Щоб начинка не розпадалася, її утримують руками. Трохи піднімається килимок та скручується рол. Це потрібно робити таким чином, щоб постійно килимок рухав страву трохи вгору та вперед.

Слід запам’ятати, що рулет скручується за допомогою килиму, але сам він не закручується. Щоб закріпити рулетик, потрібно після його скручування килимок з’єднати та трохи покрутити.

Після приготування рулету його необхідно порізати правильно. Для процесу слід взяти гострий ніж. Його кінчик змочується в оцтовій воді. Ця маніпуляція завадить прилипання рису до ножа. Рекомендовано спочатку розрізати приготовлене навпіл. Саме так постійно роблять досвідчені сушисти. Після цього кожна половинка ділиться ножем на порційні шматочки. Вони мають біти такого розміру, щоб одразу можна було покласти їх до рота, а не кусати. Подається страва з соєвим соусом та маринованим імбиром, а також з васабі.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Як правильно приготувати суші за класичним рецептом Як правильно приготувати суші за класичним рецептом
Рекомендації сушистів по приготуванню суші та ролів Рекомендації сушистів по приготуванню суші та ролів
Як приготувати суші у домашніх умовах та рекомендації Як приготувати суші у домашніх умовах та рекомендації
Класичні суші: як правильно приготувати Класичні суші: як правильно приготувати
Як правильно готувати суші у домашніх умовах Як правильно готувати суші у домашніх умовах


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: