Питание » Рекомендації сушистів по приготуванню суші та ролів
Новости
Лента свежих новостей

Рекомендації сушистів по приготуванню суші та ролів


  • 31-12-2021, 10:53
Рекомендації сушистів по приготуванню суші та ролів

Вже давно кухня Японії для народу припинила бути загадкою. І великою популярністю сьогодні користуються різні різновиди суші. Можливо придбати суші в Хмельницькому та інших городах на сайті або в магазині. Але при цьому споживач точно впевненим у якості продукції бути не може. Саме тому багато людей вчаться готувати їх самостійно. На перший погляд багатьом здається, що це дуже важко. Але це далеко не так.

В першу чергу для приготування потрібно придбати всі інгредієнти: червона риба та огірок, авокадо та м’який сир Філадельфія. При цьому посол риби може бути різним. Окрім них знадобляться листи норі і рис, який використовується спеціально для суші. Від звичайного такий тип відрізняється кращими властивостями зліплювання. У противному разі суші просто будуть розсипчастими. Багато хто вважає приготування рису найскладнішою процедурою.

Рис потрібно готувати правильно. В першу чергу його промивають проточною холодною водою. Для цієї процедури можливо скористатися ситом та в ньому промивати продукт, поки рідина не буде повністю прозорою. Після цього продукт помістити у каструлю та додати до нього води в співвідношенні 1:1,5. Спочатку процес проводять під закритою кришкою на великому вогні. Після закипання слід рис поставити на мінімальний і після варити ще приблизно 15 хвилин до повного випарювання рідини. Необхідно ретельно слідкувати, аби не було пригорання рису. Коли час вийде, потрібно на 10 секунд на максимум зробити вогонь та вимкнути.

Продукт повинен постояти під кришкою ще трохи, а після до нього додають суміш з цукру та сілі, рисового оцту. Перемішувати цю консистенцію треба лопаткою з дерева. Продукт повинен охолонути. За цей час можна нарізати огірок та авокадо, рибу на тоненькі кусочки. Необхідно також приготувати ємність з теплою водою для змочування рук.

Треба придбати також килимок з бамбуку. З усіх сторін його слід обернути харчовою плівкою. На нього зверху поміщається лист норі, яких розрізаних навпіл. Блискуча його сторона повинна розміщатися знизу. Тонким шаром кладеться рис, а зверху – начинка. За допомогою килимка суші скручуються. Щоб вони не розсипалися, слід ретельно придавити страву. Після цього потрібно взяти гострий ніж та змочити його у теплій воді. Нарізати приготовану страву на порційні кусочки та розкласти їх красиво на блюдо чи тарілку.

Окрім головних продуктів слід придбати маринований імбир та васалі, соєвий соус. Вони потрібні для подачі суші та придання їм гарного смаку.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Як правильно приготувати суші за класичним рецептом Як правильно приготувати суші за класичним рецептом
Знайомимося з сучасними технологіями приготування суші Знайомимося з сучасними технологіями приготування суші
Як приготувати суші у домашніх умовах та рекомендації Як приготувати суші у домашніх умовах та рекомендації
Готуємо рис для ролів: правила та рекомендації Готуємо рис для ролів: правила та рекомендації
Готуємо якісно та правильно рис для суші Готуємо якісно та правильно рис для суші


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: