Питание » Топ найкращих рецептів приготування ролів без риби
Новости
Лента свежих новостей

Топ найкращих рецептів приготування ролів без риби


  • 15-02-2022, 17:42
Топ найкращих рецептів приготування ролів без риби

Ви полюбляєте роли? Бажаєте спробувати не тільки рибні шматочки? Ресторан Смакі-Макі пропонує більш оригінальні страви, що обов’язково вас вразять. Повірте, навіть те, що у ролах немає риби, не вплине на ваші емоції.

Роли з морепродуктами та іншими інгредієнтами

Дуже смачними можна назвати суші, що готуються із креветками. Морепродукти не варять, а роблять у неймовірному клярі темпура. Шматочки огірка гармонійно доповнюють загальну композицію. Кисло-солодкий соус надає цьому шедевру оригінального смаку, який вас вразить.

Є варіанти, що не пов’язані із морепродуктами. Це шматочок, основою якого являється смажене куряче філе. У цих ролах також є гострий соус, цезар та хрумкий зелений салат.

Ви бажаєте вишуканої різноманітності? Тоді спробуйте роли, що приготовані на основі мідій. Маленькі копчені шматочки морепродуктів дарують неймовірні відчуття. Мідії комбінують із рисом, рисовою локшиною та овочами. Майонез, кисло-солодкий соус та унагі дозволяють опинитися у світі незабутніх смаків.

Найсмачнішою стравою серед прихильників ролів вважається Золотий дракон. Слайси вугра – це начинка, що популярні серед жителів Японії. Саме тому вам треба обов’язково спробувати такі роли. Омлет тамаго, кунжут та соус унагі роблять цей кулінарний шедевр неперевершеним.

Не лише варіанті із м’ясом

Навіть вагани можуть спробувати особливі роли, не порушуючи своїх звичок. Наприклад, можете замовити футомакі. До складу цієї страви входить лише одна зелень. Це огірки, перець, водорості та багато інших корисних інгредієнтів.

Попитом користуються і сирні шматочки. Такі роли мають оригінальний та неповторний смак. Сир може використовуватися будь-який: плавлений, товстий, фета і так далі. Комбінації продуктів дозволяють отримати страву із цікавим присмаком.

Навіть ті люди, які полюбляють солодке, знайдуть для себе смачні роли. Однією із найкращих страв можна назвати варіант із шматочками банану. Фрукт доповнюють солодким соусом, а також млинцями, що приготовані на основі какао.

У ресторані Смакі-Макі запропоновано багато різних шедеврів кулінарії. Ви можете обрати саме те, що вам подобається, подивившись меню закладу. Окрім ролів, тут можна заказати супи, десерти, салати і так далі. Для приготування страв використовуються інгредієнти, що привозять перевірені поставники. Також ви можете замовити кулінарні шедеври до себе додому, подзвонивши по вказаному номеру телефону. 



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Готуємо суші у домашніх умовах та рекомендації Готуємо суші у домашніх умовах та рекомендації
Готуємо рис для суші та основні правила Готуємо рис для суші та основні правила
Класичні суші: як правильно приготувати Класичні суші: як правильно приготувати
Підбір персоналу: як правильно виконати та поради Підбір персоналу: як правильно виконати та поради
Як приготувати суші своїми руками та поради Як приготувати суші своїми руками та поради


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: