Питание » Як куштувати піццу та зберегти фігуру
Новости
Лента свежих новостей

Як куштувати піццу та зберегти фігуру


  • 16-02-2022, 10:00
Як куштувати піццу та зберегти фігуру

Коли розмова заходить про смачний перекус в обідню перерву або просто при прогулянці у місті Тернопіль, то на думку одразу приходить піца. Але дехто не приймає такої страви, бо боїться зіпсувати свою фігуру. Можливо заказати піцу у «Смакі макі» та не турбуватися про зайві кілограми на своєму тілі. Багато хто вважає, що саме перекус піцою допомагає набрати зайву вагу за короткий час. Але фахівці це вважають помилковою думкою, адже можливо улюбленими кусочками смакувати и не турбуватися, що це погано позначиться на стегнах та талії. З цією метою можливо використовувати деякі лайфхаки, а саме:

  1. Перед вживанням шматочка піци з неї треба прибрати весь зайвий жир. Тут буде можливо скористатися паперовими рушниками або же вологими серветками. Щоб жиру не було, його слід промокнути. Цей метод допоможе позбутися практично 25 відсотків від всіх калорій.
  2. Страву слід обирати не з товстим шаром тіста, а з тонким. Адже чим тонкіше тісто, тим менше калорій в ньому. Для більшого ефекту можливо не смакувати пухкими бортиками.
  3. На сирних варіантах не треба акцентувати увагу. Це пов’язано з тим, що саме у молочній продукції велика кількість жирів. Фахівці кажуть, що калорійності страві додають не овочі з м’ясними продуктами, а сир. Слід варіант піци «4 сири» відкласти подалі.
  4. З коробки, у якій страва була в момент купівлі, їсти продукт не радять фахівці. Це пов’язано з її великими розмірами. Краще перемістити продукт на тарілку. Після цього можна побачити, що достатньо буде спожити всього декілька шматків, щоб наїстися.

Можливо також замовити собі веганський варіант. Вона менш калорійна, незважаючи на наявність тіста. Але в ній відсутні м’ясні начинки. Є варіанти з грибами та томатами, іншими овочами.

Рекомендовано зазирнути на сайт Смакі-макі у той момент, коли душа потребує свята, а шлунок – чогось смачненького. Тут можна обрати будь-які італійські страви. Готує персонал їх з любов’ю до своїх відвідувачів. Склад піци може бути таким оригінальним, що здивує кожного. Готуються страви під відвідувача. Завдяки цьому можливо отримати свіжу їжу у будь-який зручний для клієнта час. Для доставки страв гарячими заклад використовую термоупаковки та якісне пакування. Саме завдяки їм коржі приїжджають м’якими та свіжими, духмяними та хрусткими. Доставка від закладу діє як у Тернополі, так і за його межами. При цьому час може бути різний, в залежності від дальності поїздки. Можливо у на сайті або у консультанта дізнатися, чи діє доставка до міста клієнта.

 



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції
Основи та класична рецептура приготування Піци Основи та класична рецептура приготування Піци
Підбір персоналу: як правильно виконати та поради Підбір персоналу: як правильно виконати та поради
Правила приготування піци та основні шаги виконання Правила приготування піци та основні шаги виконання
Як обирати каміни для квартир та декілька порад Як обирати каміни для квартир та декілька порад


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: