Общество » Футболки вишиванки чоловічі: переваги та різновиди
Новости
Лента свежих новостей

Футболки вишиванки чоловічі: переваги та різновиди


  • 7-09-2022, 20:53
Футболки вишиванки чоловічі: переваги та різновиди

Кожен сучасний українець має у своєму гардеробі вишиванку. Такий одяг став одним з найяскравіших національних символів. Саме тому сучасні футболки-вишиванки для чоловіків представлені досить великим асортиментом, який відрізняється візерунками, фасоном, колірними відтінками і самої вишивкою. Також можна обрати вишиванку на Укрмода, виконану з льону, бавовни, попліну, шифону, або іншого матеріалу.

Переваги

Класична українська вишиванка має симетричний комір посеред шиї. Така футболка супроводжується коміром-стійкою, може зав'язуватися шнурком, бути супроводжена перевитими кистями, або володіти простим розрізом. Відмінна риса футболки вишиванки чоловічі – наявність різноманітних вишитих візерунків і прикрас в області шиї, плечей і рукавів.

Щоб прикрасити чоловічу вишиванку використовуються найрізноманітніші кольорові гами, серед яких обов'язково присутній червоний, чорний і синій кольори. Сама тканина вишиванки біла.

На вишиванку наносяться різні зображення. Як правило, в якості ілюстрацій використовуються символічні мотиви, які беруть початок в слов'янській міфології, наприклад, хрести, свастика, алмази, зірки, символ сонця, кола та інше. Особливо модні вишиванки супроводжуються зображеннями птахів, тварин і комах. При цьому, кожна вишиванка унікальна і оригінальна, кожна володіє індивідуальним стилем і уподобанням.

Різновиди

Сучасним чоловікам представлено кілька різновидів вишиванок:

  1. Класичні сорочки – вишиванки, виконані з сірої лляної тканини і супроводжувані вишивкою хрестиком, дотримуючись червоно-чорної, або синьої гами кольорів. Вишиванки підходять шанувальникам історії України і дозволяють створювати досить гармонійний образ українця.
  2. Патріотичні – вишиванки, виконані з білого, або сірого лляного полотна і оброблені вишивкою в чорній, або червоній гамі. Нерідко така модель футболки вибирається іноземцями в якості сувеніра.
  3. Елегантні – вишиванки, виконані з чорного лляного полотна, використовуючи для вишивки червоні, золотисті і сріблясті нитки. Такі вишиванки мають більш витончений вигляд і дозволяють створити святковий образ. Нерідко вони використовуються в повсякденному житті, так як відрізняються більшою практичністю.

Також можна виділити сучасні вишиванки. Такі футболки обладають модним кроєм і вишиті синіми нитками. Вони відмінно поєднуються з шортами, джинсами і легінсами.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Літні сорочки для жінок: різновиди та як обирати Літні сорочки для жінок: різновиди та як обирати
Які обрати модні сукні на літо та основні різновиди Які обрати модні сукні на літо та основні різновиди
Як купувати вигідно зоотовари через інтернет Як купувати вигідно зоотовари через інтернет
Як обирати сувеніри для чоловіка та декілька порад Як обирати сувеніри для чоловіка та декілька порад
Особливості та поради щодо вибору чоловічих світшотів Особливості та поради щодо вибору чоловічих світшотів


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: