Общество » Які бувають жіночі проблеми з хребтом
Новости
Лента свежих новостей

Які бувають жіночі проблеми з хребтом


  • 3-10-2022, 13:28
Які бувають жіночі проблеми з хребтом

Одне з головних призначень жінки, а можливо, найголовніше — материнство. І тому кожна молода жінка має дбати про своє здоров'я, щоб у майбутньому мати можливість виносити та народити здорову дитину.

Це повною мірою відноситься і до профілактики захворювань хребта, тому що в процесі виношування дитини на нього лягає підвищене навантаження.

Крім того сутунку жінку навряд чи можна назвати красунею, а правильна постава необхідний «атрибут» ділової леді. Також треба розуміти, що з хворим на хребет дуже важко працювати в офісі і займатися спортом.

Як же дбати про хребта, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і викликати захоплення оточуючих царственою поставою? Перша і найпростіша порада — треба вибрати з каталогу інтернет магазину magdek.com.ua "правильний" матрас 160х200 для сну. Під час нічного відпочинку хребет повинен мати можливість повністю розслабитися, тому матрац не повинен бути надмірно жорстким, і ні надто м'яким.

Робоче місце має бути обладнане кріслом зі зручною спинкою, щоб у хребта була опора, на яку буде «перекладена» частина тяжкості тіла. Відмінним профілактичним заходом є заняття спортом, тривалість яких повинна бути не менше години щодня. Чудовий вплив на хребет надають плавання, біг підтюпцем, велосипедні прогулянки та рухливі ігри. А ось у тренажерному залі обов'язково треба займатися під наглядом тренера, який навчить правильно піднімати тяжкість, щоб не завдати хребта шкоди.

Не носите важкі сумки та пакети. Це не тільки шкідливо для хребта, але ще й негарно та неестетично. А на випадок, коли уникнути цього виявиться неможливо, не зайве навчитися, як правильно носити важкі сумки або пакети. Зокрема, ніколи не піднімайте великий вантаж на вазі, нагинаючи спину. Краще сядьте і підніміть його з землі, спираючись на ноги, а не на хребет.

Якщо ж ви маєте відправитися в дорогу, не забувайте, що ваше здоров'я — це, перш за все, здоров'я вашого хребта. І щоб уникнути підняття шкідливих тягарів, обов'язково купіть сумку на коліщатках. Ваш хребет буде вам вдячний.

Ще одна проста, але дієва порада тим, хто змушений довго сидіти за комп'ютером або за письмовим столом: якщо є можливість час від часу лягати на підлогу, випряміть спину, максимально розпряміть плечі до появи відчуття напруги в лопатках і зафіксуйтеся в цьому положенні кілька хвилин. Якщо ви знаходитесь в офісі, і немає можливості зробити цю вправу на підлозі підійдіть до гладкої стіни, станьте до неї спиною і розпряміть спину і плечі, тримаючи при цьому голову прямо з піднятим підборіддям. Сподіваємося, ці нескладні рекомендації допоможуть вам зберегти свій хребет, та своє здоров'я.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу
Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції
Не пропустите шанс улучшить игру: где купить футбольные мячи Mitre по лучше ... Не пропустите шанс улучшить игру: где купить футбольные мячи Mitre по лучше ...
Обираємо між газовими котлами або електричними котлами Обираємо між газовими котлами або електричними котлами
Окрашивание волос хной: правила, способы и варианты Окрашивание волос хной: правила, способы и варианты


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: