Обустройство дома » Як правильно виконати хімчистку ковроліну вдома
Новости
Лента свежих новостей

Як правильно виконати хімчистку ковроліну вдома


  • 10-10-2022, 19:18
Як правильно виконати хімчистку ковроліну вдома

Незважаючи на те, що килими є досить яскравими поверхнями, які потребують особливого догляду, більшість власників будинків, квартир, офісних приміщень не відмовляються від їх використання, дотримуючись хімчистки ковроліну. Такий процес очищення поверхні характеризується безліччю переваг і організовується спеціальними клінінговими компаніями. Можна дізнатися, яка на хімчистка ковроліну ціна в Києві.

Правила

Найпростіший спосіб очищення ковроліну – використання вологої щітки, оснащеної м'яким ворсом. Найбільш оптимальним рішенням слід вважати використання спеціального пилососа, оснащеного обертається щіткою.

Як засоби для чищення поверхні слід вибирати спеціальні склади, що випускаються для різних видів поверхонь. Саме тому, перш ніж купувати склад, бажано ознайомитися з його інструкцією і упевнитися, що він підійде для вашого покриття.

Для хімічної чистки ковроліну вкрай небажано застосовувати миючі засоби, оскільки агресивні хімічні склади здатні зіпсувати зовнішній вигляд ворсу, формуючи грудки або випадання компонентів. Більш того, агресивні склади здатні порушити структуру підстави.

Коли чистка ковроліну буде завершена, в приміщенні необхідно відкрити всі вікна і влаштувати протяг. Мінімальний час для повного висихання поверхні після чистки – 8 годин.

Ради

Хімічне чищення ковроліну – досить непростий процес, періодичність виконання якого визначається показником прохідності. Так, в приміщеннях з низькою прохідністю чистка ковроліну повинна здійснюватися 1 раз на рік-півтора. Якщо ж покриття використовується в місці з підвищеним рівнем прохідності, як правило, в адміністративній будівлі, хімчистка повинна проводитися кожен квартал.

Якщо ж мова йде про виконання чистки в житлових приміщеннях, де регулярно перебувають маленькі діти, тварини, або палять люди, хімічна чистка повинна виконуватися кожні 2-3 роки.

Варто відзначити, що хімічна чистка ковроліну повинна здійснюватися клінінговим агентством. В такому випадку процедура чистки не порушить структуру поверхні, дозволить позбутися від самих їдких плям, а сушка матеріалу буде виконана негайно. Більш того, фахівці клінінгу правильно підберуть чистячий склад, а саме прибирання буде проведена за допомогою професійних потужних пилососів, спеціальних щіток, а також спеціального обладнання, призначеного для сушіння і промивання поверхні.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Шайба AN82: пружинна стопорна Шайба AN82: пружинна стопорна
Інвентар для прибирання Vermop: різновиди та використання Інвентар для прибирання Vermop: різновиди та використання
Як проводиться хімчистка диванів та декілька порад Як проводиться хімчистка диванів та декілька порад
Особливості догляду за м'якими меблями та що потрібно знати Особливості догляду за м'якими меблями та що потрібно знати
Підбір персоналу: як правильно виконати та поради Підбір персоналу: як правильно виконати та поради


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: