Строительство » Особливості установки і підключення електричної теплої підлоги
Новости
Лента свежих новостей

Особливості установки і підключення електричної теплої підлоги


  • 5-03-2023, 18:37
Особливості установки і підключення електричної теплої підлоги

Обігрів приміщення за допомогою сучасних систем теплих підлог користується популярністю не тільки за рахунок ефективності, але і за рахунок економічності. Такі системи дозволяють рівномірно обігріти приміщення, а також відмінно заощадити на електриці. Щоб забезпечити якісний результат, слід купити підлогу на https://elektrokonyk.com.ua/elektrychna-tepla-pidloga за вигідними цінами. Важливо не тільки придбати якісну систему, але і правильно її змонтувати.

Особливості монтажних робіт

Технологія монтажу теплої підлоги нескладна і при дотриманні основних інструкцій і рекомендації установкою нагрівальних матів можна займатися самостійно. Однак, якщо ви не розбирайтеся в електриці, довіряйте монтаж фахівцям, адже навіть маленька помилка може привести до неприємних ситуацій.

Як і будь-яка інша робота, установка електричної теплої підлоги починається з підготовчих робіт. Спочатку потрібно підготувати підставу, підлогу очистити і забезпечити максимальну рівність. При необхідності слід виконувати гідроізоляцію. Є певні прості дії, які потрібно врахувати при монтажі системи. Якщо чорнова основа очищена і підготовлена, слід приступити до установки нагрівальних матів, а також термодатчика. За допомогою термодатчика можна регулювати температуру і передати тепло до електричних матів. Щоб правильно розташовувати кабелі і мати, необхідно заздалегідь створити план - схему і строго дотримуватися його. Якщо необхідно встановити тонкий кабель, тоді потрібно розрахувати крок, з яким закріплюються відповідні зигзаги до монтажної стрічки. Нагрівальні мати слід фіксувати на кожні 50 см.якщо заздалегідь розрахувати кроки, то при монтажі можна уникнути від клопоту.

Після установки нагрівальних кабелів і нагрівального мату, слід приступити до установки датчика теплої підлоги. Для грамотної установки датчика тепла, здійснюється пропив в стягуванні. Укладається також гофрорукав, який переходить на стіну. Гофри бажано захищати ізоляційною стрічкою, щоб уникнути від попадання клейового розчину.  Після цього, виконується чистова обробка підлоги і встановлюється терморегулятор.   

Якщо дотримуватися основну технологію, то можна забезпечити високий рівень комфорту і теплоти в будь-якому приміщенні. Така система може стати, як основним джерелом тепла в будинку, а також додатковим джерелом тепла.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Обираємо між газовими котлами або електричними котлами Обираємо між газовими котлами або електричними котлами
Системи обігріву даху та покрівлі: особливості та види Системи обігріву даху та покрівлі: особливості та види
Як обирати каміни для квартир та декілька порад Як обирати каміни для квартир та декілька порад
Теплі електричні підлоги на вигідних умовах у Львові Теплі електричні підлоги на вигідних умовах у Львові
У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: