Авто » Квитки на потяг: де купити вигідно, швидко та з дому
Новости
Лента свежих новостей

Квитки на потяг: де купити вигідно, швидко та з дому


  • 3-04-2023, 09:38
Квитки на потяг: де купити вигідно, швидко та з дому

Для тих, хто не бажає їздити далеко на залізничний вокзал, не хоче витрачати свій дорогоцінний час, існує спеціальний сервіс з онлайн продажу квитків. Сервіс PROIZD пропонує за допомогою мобільного пристрою і всього в пару кліків вибрати і купити квиток на поїзд.

Як купувати?

Тут є можливо подивитися і вибрати зручний маршрут і напрямок поїздів. Також є інтерактивний режим, за допомогою якого можна побачити розкладку вагонів і вибрати найбільш зручні і вільні місця. Щоб купити квитки на потяг необхідно буде заповнити всю інформацію про пасажирів і ввести дані документів. Ті документи, на які був оформлений квиток необхідно буде надати для звірки провіднику.

На сайті присутні сучасні методи шифрування, тому всі дані документів і банківських карт знаходяться під захистом. Тут гарантується надійний захист особистої інформації від злому і шахраїв. Вся інформація сервісом надходить в базу Укрзалізниці, проходить там реєстрацію і тільки тоді відправляється електронний квиток.

Укрзалізниця пропонує два види квитків: Електронний і з відкладеною печаткою. Перший може зберігатися на мобільному пристрої, пошті, в месенджері або в особистому кабінеті сервісу, а відкладена друк передбачає роздруківку квитка не пізніше ніж за 15 хвилин до відправлення в касі вокзалу. Купувати електронний тип квитка набагато зручніше, адже він завжди під рукою і його можна здати прямо з Особистого кабінету. 

Реєструватися на proizd не треба, після оплати свого першого квитка, аккаунт створюється автоматично. Також на сервісі можна ознайомитися з правила перевезення багажу, дітей і домашніх тварин. Ці правила встановлюється тільки Укрзалізниця і їх необхідно дотримуватися. Якщо багаж перевищує дозволену норму, то за нього доведеться додатково заплатити. У разі, коли не дотримані правила провезення домашніх тварин, то пасажиру можуть пред'явити штраф або зовсім не пустити в салон вагона. 

Про те, як правильно купувати квитки, про правила проїзду, в разі виникнення будь-яких проблем або питань, пасажир може звернутися за допомогою в технічних відділ. Менеджери нададуть кваліфіковану допомогу в цілодобовому режимі, без перерв і вихідних. Вся робота побудована на максимальну зручність клієнтів і за стільки років роботи вже встиг завоювати любов і визнання пасажирів. Для тих, хто ще сумнівається, пропонується почитати відгуки реальних пасажирів на сайті.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу
Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції
Підбір персоналу: як правильно виконати та поради Підбір персоналу: як правильно виконати та поради
Способи вибору робочих місць у Польщі для українських жінок Способи вибору робочих місць у Польщі для українських жінок
Як купувати вигідно зоотовари через інтернет Як купувати вигідно зоотовари через інтернет


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: