Строительство » Як правильно обирати рулонні штори для квартири
Новости
Лента свежих новостей

Як правильно обирати рулонні штори для квартири


  • 25-04-2023, 18:41
Як правильно обирати рулонні штори для квартири

Рулонні штори-сучасне практичне рішення для оформлення вікон в приміщенні. Такі вироби набагато зручніше і привабливіше звичних важких тканинних штор. Можна замовити рулонні штори у Києві за вигідною ціною, але спочатку слід дізнатися про них якомога більше.

Переваги

У рулонних штор багато достоїнств, що виділяють їх з безлічі подібних виробів:

  1. Такі штори абсолютно універсальні. А значить, вибір приміщення, на вікнах якого буде гармонійно виглядати подібна конструкція, практично не обмежений.
  2. Штори даної моделі відрізняються компактними розмірами. Вони займають зовсім небагато місця і не перевантажують простір, що особливо важливо при використанні в приміщеннях малої площі.
  3. Рулонні штори служать надійним захистом від сонця, дозволяють регулювати кількість світла, що надходить в кімнату від вікна.
  4. Штори даного виду прості і зручні в експлуатації. З їх регулюванням без праці впорається навіть дитина.
  5. Установка рулонних штор не вимагає наявності спеціальних навичок. Встановити систему дуже просто без сторонньої допомоги. Легкі моделі рулонних штор можна встановлювати без свердління, використовуючи для фіксації двосторонній скотч.
  6. Доглядати за рулонними шторами дуже легко. Щоб підтримувати вироби у відмінному стані, потрібно лише час від часу протирати поверхні вологою тканиною. На відміну від тканинних штор, рулонні не потребують прання і прасування.
  7. Вартість рулонних штор цілком доступна. Вони значно дешевше, ніж класичні Портьєри, адже на їх виготовлення йде набагато менше тканини.

Вид

Всім моделі рулонних штор по конструкції умовно діляться на 2 категорії:

  1. Моделі з відкритим валом прості та доступні. При установці рулонних штор даного типу слід зафіксувати вал на віконній рамі, щоб край полотна звисав абсолютно вільно. Такі штори додатково оснащуються планкою. Вона прикріплюється до нижнього краю полотна, щоб щільніше притиснути його до вікна.
  2. Моделі, оснащені валом закритого типу, значно складніше по конструкції і дорожче. У таких штор вал знаходиться не на виду. Його захищає декоративний кожух. З боків розташовуються напрямні планки, що охоплюють бічні сторони полотна. За рахунок планок вдається позбутися від просвіту між вікном і рулонної шторою. Рулонні штори даного типу виглядають дуже привабливо, забезпечують максимально надійний захист приміщення від проникнення сонячних променів.


Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Основні переваги бамбукових жалюзі та як обирати Основні переваги бамбукових жалюзі та як обирати
Як підібрати електроустановочні вироби та що воно таке Як підібрати електроустановочні вироби та що воно таке
Обираємо правильні штори для кухні та рекомендації Обираємо правильні штори для кухні та рекомендації
Підбір персоналу: як правильно виконати та поради Підбір персоналу: як правильно виконати та поради
Як правильно змонтувати натяжні стелі у квартирі Як правильно змонтувати натяжні стелі у квартирі


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: