Экономика » Інструмент для перевірки даних про контрагента
Новости
Лента свежих новостей

Інструмент для перевірки даних про контрагента


  • 4-05-2023, 17:42
Інструмент для перевірки даних про контрагента

Життєдіяльність будь-якої компанії залишає сліди. За бажання можна відновити історію взаємовідносин з іншими підприємствами та державними службами, відстежити фінансові злети та падіння. Подробиці залишаються на совісті учасників, але основні дані не засекречені. Вони обов'язково знаходяться у відкритому доступі. Потенційному партнеру, клієнту, наймачеві залишається тільки відшукати цю інформацію і зіставити факти між собою, щоб зрозуміти реальну ділову репутацію фірми, що цікавить, її актуальний стан і можливості.

Чому це важливо?

Уважність при виборі контрагента здатна вберегти вас від шахраїв та необов'язкових партнерів, довіряти яким не слід. Отже, невелике розслідування допоможе вам зберегти гроші та добре ім'я, не підвести інших людей та уникнути накладок.

Це не лише питання особистого спокою. Законодавство наполягає, що в міру можливого перевіряти дані про контрагента сумлінний платник податків повинен. У разі суперечки це вплине на ставлення суду. Якщо належна обачність виявлена, ви вільні від підозр у участі в каламутних схемах.

Де дізнатись?

Зручно скористатись сайтом Українського бюро кредитних історій. Просто почніть вводити назву юридичної особи у віконце пошуку, клікніть за результатом, що випав - і опинитеся на сторінці, де в чіткому і систематизованому вигляді представлено вичерпне досьє.

Податки та заборгованості, кредити, суди та арешти, статус у реєстрах, оцінка майна, ліцензії та заборони – все зібрано воєдино. Ви точно знатимете все від повної назви, місця реєстрації та керівного складу до класифікаторів видів економічної діяльності або заборони на участь у тендерах (це означає, що з цією компанією був негативний досвід, зафіксовані спроби здобути перемогу незаконним шляхом). Також вам буде надано розрахунок ймовірності виконання компанією її фінансових зобов'язань. Тобто ви заздалегідь прочитаєте, що контрагент, напевно, підведе, і зробите вибір на користь благонадійнішого кандидата.

Вся інформація, яку надає сайт має абсолютно прозоре походження. Сервіс обробляє 28 ресурсів (картотеки, бази даних, офіційні сторінки інстанцій), які ви могли б перелопатити і самі, тільки витративши значно більше часу (і попередньо розібравшись, яку саме інформацію та в яких джерелах запитувати).



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Підбір персоналу: як правильно виконати та поради Підбір персоналу: як правильно виконати та поради
Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції
У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу
У яких випадках може знадобитися база підприємців Хмельницької області? У яких випадках може знадобитися база підприємців Хмельницької області?
В чому призначення та можливості ERP системи для бізнесу В чому призначення та можливості ERP системи для бізнесу


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: