Общество » У якій країні легше отримати громадянство та як це зробити
Новости
Лента свежих новостей

У якій країні легше отримати громадянство та як це зробити


  • 7-01-2024, 14:44
У якій країні легше отримати громадянство та як це зробити

При еміграції до інших країн найчастіше гостро постає питання отримання громадянства. Маючи паспорт, легше влаштуватися на роботу, вступити до навчального закладу, завести бізнес. Також людина отримує соціальні та пенсійні виплати. Щоб детально розібратися в цьому питанні, варто дізнатись більше інформації на https://mandry.club/korisna-informaciya/de-nayprostishe-otrymaty-hromadianstvo/.

Способи набуття громадянства

Існує кілька причин, через які людина має право просити посвідку на проживання, або пряме громадянство. Серед них виділяють:

  1. Шлюб із громадянином чи громадянкою. Наприклад, це єдиний спосіб отримати паспорт Ліхтенштейну. Найчастіше процедура має обмеження, обставляється різноманітними умовами, щоб уникнути зловживання фіктивним шлюбом.
  2. Купівля паспорта за гроші. Тобто претендент набуває нерухомість на певну суму, або робить внесок у відповідний фонд. Такі варіанти практикуються на Мальті, Кіпрі, острівних країнах басейну Карибського моря.
  3. Отримання ВНЖ з наступною нагодою отримати громадянство за інвестиції в економіку. Такий метод пропонується безліччю країн, відрізняється сума внеску і швидкість отримання громадянства.
  4. Набуття статусу біженця, що є найбільш актуальним для мешканців України зараз.
  5. Возз'єднання сім'ї, якщо є близькі родичі країни.
  6. Для Ізраїлю підходить репатріація, якщо громадянин України є євреєм за національністю та може підтвердити це документально.
  7. Отримання статусу політичного біженця, для чого потрібно довести переслідування у себе на батьківщині за расовими, національними, політичними та соціальними ознаками. Можна отримати громадянство США, Канаді, майже всіх європейських країнах.

Країни, де можна отримати громадянство

США та Канада є країнами, де основне населення є переселенцями та їх нащадками. Тому тут законодавство дозволяє натуралізацію після переїзду та оформлення посвідки на проживання. У Канаді полегшити процес може наявність родичів, де сильна українська діаспора.

Серед країн Південної Америки легкістю отримання громадянства виділяється Перу та Парагвай, тут можна придбати паспорт за інвестиції та з інших причин. На Кіпрі та Мальті паспорт можна купити, заплативши значну суму у доларах. Аналогічно, за інвестиції можна отримати дозвіл на проживання в Дубаї.

У більшості країн спочатку отримують ВНЖ, потім через кілька років складають іспит з мови та історії країни, щоб стати повноправним громадянином.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Підбір персоналу: як правильно виконати та поради Підбір персоналу: як правильно виконати та поради
Як отримати кредит у МФО та кілька рекомендацій Як отримати кредит у МФО та кілька рекомендацій
Працевлаштування у Нідерландах: особливості та поради Працевлаштування у Нідерландах: особливості та поради
Як швидко вивчити польську мову та поради Як швидко вивчити польську мову та поради
Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: