Общество » Освіта за кордоном: що потрібно знати та правила
Новости
Лента свежих новостей

Освіта за кордоном: що потрібно знати та правила


  • 31-03-2024, 07:45
Освіта за кордоном: що потрібно знати та правила

Освіта за кордоном – мрія багатьох громадян. І середня, і вища освіта високо цінуються. Особливо престижними є навчальні заклади Британії; багато імен гримлять на весь світ. Якщо подивитися більше інформації на https://theacademicadvisor.com.ua/program-category/higher-education-ua-ru/, стане очевидно: іноземець вчинити самостійно може, але насилу. Допомогти йому покликаний освітній проект.

Докладніше про проект

The Academic Advisor — група ентузіастів, яка впевнена, що освіта в Британії має стати реальністю для кожного. Вони здійснюють повний супровід навчання та допомагають претенденту на всіх етапах. Які кроки супроводу можна виділити?

Упорядкування індивідуального профілю. Кожен студент унікальний, і The Academic Advisor визначає сильні та слабкі сторони, таланти та природні схильності. Організація збирає кейс студента – його досягнення, проекти, здібності.

Підбір професії та освітньої програми. Не кожен студент, який мріє вчитися в Британії, добре уявляє, чому конкретно належить вчитися. The Academic Advisor виправить це.

Підбір ВНЗ чи школи-пансіону. Важливо, щоб студент та освітня установа співпали за рівнем, схильностями, фінансовими можливостями.

Збір пакету документів для вступу. А також їхнє належне оформлення, переклад та інше подібне.

Подача заявки. Повний супровід заяви, включаючи відстеження поточного статусу та отримання рішення про зарахування.

Допомога із проживанням.

Остаточна реєстрація.

Адаптація протягом першого року навчання.

Переваги

The Academic Advisor - офіційна організація з реєстрацією у Великій Британії. Вона своєчасно проходить акредитацію ICEF, сертифікована British Council та пройшла програму AEGIS. Знайти партнера надійніше складно. Організація займається своєю справою понад 10 років. За цей час кожен претендент отримав бажане місце. Кожен! Зрозуміло, що частина кандидатів відсівається самим проектом, адже британські освітні установи мають високі вимоги, але сам факт вражає.

Чи не проходьте за вимогами? The Academic Advisor проводить професійні консультації. Команда розповість, що потрібно зробити для вступу, чого не вистачає для навчання мрії.
The Academic Advisor співпрацює з найкращими ВНЗ та школами Британії. Серед постійних партнерів понад 250 установ! Мало хто може похвалитися таким широким вибором.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Підбір персоналу: як правильно виконати та поради Підбір персоналу: як правильно виконати та поради
Курсова робота як інструмент навчання: роздуми про покупку та студентський  ... Курсова робота як інструмент навчання: роздуми про покупку та студентський ...
Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції
Життя в Австрії та декілька нюансів і правил Життя в Австрії та декілька нюансів і правил
У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: