Общество » Особливості вибору обручок на весілля: що потрібно знати
Новости
Лента свежих новостей

Особливості вибору обручок на весілля: що потрібно знати


  • 20-04-2024, 12:02
Особливості вибору обручок на весілля: що потрібно знати

Звичай обдаровувати наречену обручкою, одягненою на безіменний палець, прийшов із Стародавнього Риму. Там вважалося, що безіменний палець – це провідник до «вени кохання», пов'язаної із серцем.

Розглянемо, як правильно вибрати обручки на весілля:

  • сучасний матеріал виготовлення відрізняється різноманітністю. Молодята можуть придбати не лише золоті вироби, а й срібні, платинові, композиції із золота та платини тощо. Найпоширенішими є весільні обручки, виготовлені з жовтого, білого та рожевого золота, платини та паладію;
  • раніше обручки мали глянсову зовнішню та внутрішню поверхню. Наразі широкий вибір будь-яких моделей: з матовою, шорсткою або брошеною поверхнею;
  • можливість вибору обручок з камінням. У кожному ювелірному магазині є каталог прикрас, що містить широкий асортимент виробів на будь-який смак та гаманець. Кільце з дорогоцінним каменем буде коштувати дорожче;
  • форма виробу. Класика, із закругленими кутами, поступово відходить у минуле, зараз молодята віддають перевагу кільцям-шайбам, опуклим або увігнутим виробам, у формі барила і т.д.

При виборі обручок не варто забувати, що носити їх доведеться постійно і, віддаючи данину моді, можна отримати незручний в носінні виріб.

Особливості вибору обручок на весілля: що потрібно знати

За традицією, наречений купує кільце собі та своєю нареченою. Враховуючи широкий вибір ювелірних виробів у магазинах, майбутнє подружжя приміряє кільця разом, але купує їх наречений.

Навколо обручок і правил їх купівлі ходить безліч міфів:

  • багато хто дотримується думки, що кільця потрібно купувати одночасно нареченому і нареченій не змінюючи магазину;
  • куплені обручки не зберігають у будинку, де живуть молодята, краще віддати на зберігання батькам;
  • при виборі, перевага надається виробам з гладкою глянсовою поверхнею, що свідчать про мир та згоду. Але мода зробила корективи. Для багатого життя та достатку, молодим слід вибирати вироби, прикрашені коштовним камінням.

Якщо наречений або наречена мають забобони з приводу купівлі обручок або матеріалу виготовлення, краще погодитися. Так буде спокійніше і ви зможете зберегти один одному гарний настрій.

У деяких сім'ях прийнято передавати обручки у спадок. Це варто робити у випадку, якщо подружжя змогло побудувати гармонійний союз, якому вже виповнилося 25 років.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Підбір персоналу: як правильно виконати та поради Підбір персоналу: як правильно виконати та поради
Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції
Що являє собою фетр, та чому він є незамінним матеріалом Що являє собою фетр, та чому він є незамінним матеріалом
У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу
Життя в Австрії та декілька нюансів і правил Життя в Австрії та декілька нюансів і правил


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: