Общество » Масажне обладнання CASADA та його основні переваги
Новости
Лента свежих новостей

Масажне обладнання CASADA та його основні переваги


  • 30-04-2024, 17:25
Масажне обладнання CASADA та його основні переваги

Раніше масаж вважався лікувальною процедурою, доступною лише у спеціалізованих установах. Сьогодні прийшло розуміння: застосовувати пристрої для масажу можна і вдома. З'явилося масажне обладнання нового покоління, багатофункціональне та надійне. CASADA відноситься до світових лідерів масажного обладнання. Замовити масажери на casada.ua офіційного дистриб'ютора в Україні варто з багатьох причин.

Переваги

Бренд неймовірно популярний. У Європі кожне четверте масажне крісло випускається CASADA, що означає понад 3 мільйони покупців. Фірмові магазини є в 60 з лишком країнах світу. В чому секрет? CASADA – німецька компанія з великою історією. Існуючи понад 20 років, вона випускає висококласне масажне обладнання для побутового та професійного використання. Фірма є автором багатьох інновацій і продовжує впроваджувати у виробництво власні розробки. Її обладнання відрізняється високою якістю та неймовірною широтою функціоналу.

На всю продукцію видається гарантія, мінімальний термін дії якої – 10 років! Для масажу це багато. Власний сервісний центр (сертифікований в Україні) забезпечує якісне гарантійне та післягарантійне обслуговування. Ремонт оперативний, для нього використовуються лише оригінальні запчастини. CASADA – це надійно!

Хвилює питання доставки? Дистриб'ютор бренду в Україні доставляє масажне обладнання швидко та безкоштовно. І пропонує багато додаткових товарів для масажу та медицини. Можна навіть замовити бункери!

Різновиди

Подушки. Масажна подушка впливає на різні зони тіла, відрізняється ефективністю, компактністю та доступною ціною. Застосовувати дуже просто: потрібно лише включити подушку та додати до обраної частини тіла.

Накидки. Дуже зручний формат: ліжко або крісло в один рух перетворюються на професійне масажне обладнання. Накидки для масажу можна використовувати навіть у автомобілі! Вони добре розслаблюють тіло, впливають різні групи м'язів.

Крісла. Елітне масажне обладнання переповнене корисними функціями. Коштує дорого, але ціна абсолютно виправдана. Масажне крісло CASADA нічим не поступається професійному масажисту, а багато в чому перевершує його.

Масажери для ніг. Порятунок для людей, які багато часу проводять на ногах. А також для любительок високих підборів.

Ручні масажери. Для розслаблення та тонізування, для обличчя та тіла – асортимент величезний. Багато моделей використовують професійними спортсменами.

Масажні столи. Професійне обладнання для масажних кабінетів.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Шайба AN82: пружинна стопорна Шайба AN82: пружинна стопорна
Офіційний сервіс та технічна підтримка газового обладнання Тартаріні в Укра ... Офіційний сервіс та технічна підтримка газового обладнання Тартаріні в Укра ...
У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу У чому полягає користь програми для обробки заявок у сфері бізнесу
Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції
Підбір персоналу: як правильно виконати та поради Підбір персоналу: як правильно виконати та поради


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: