Питание » Гастробар «Кутовий»: страви з доставкою по Ірпеню та околицях
Новости
Лента свежих новостей

Гастробар «Кутовий»: страви з доставкою по Ірпеню та околицях


  • 30-04-2024, 18:32
Гастробар «Кутовий»: страви з доставкою по Ірпеню та околицях

Як відзначити свято, не відпрацьовуючи кухонну службу? Чим підняти собі та сім'ї настрій після трудового дня? Багато хто дасть відповідь — замовити суші та піцу на uglovoy.com.ua. Улюблену з дитинства чи незвичну їжу можна замовити у гастробарі «Кутовий».

Умови роботи

Вартість доставки складається з цін на страви, упаковку та транспортування. Тому остаточну суму клієнт дізнається у менеджера. Великий плюс - досить дороге замовлення привезуть безкоштовно. Найбільше пощастило мешканцям Ірпеня, адже для них нижня межа – 300 грн. Для решти населених пунктів, що обслуговуються, це 1000 грн. Сам тариф на доставку залежить від пункту призначення.

Які населені пункти обслуговуються:

  • Ірпінь;
  • Буча та Стоянка;
  • Гостомель, Ворзель, Горенко та Романівка.

Доставка оплачується готівкою при отриманні замовлення. Також можливе самовивезення.

Їжа

Меню змішане, ф'южн з найпопулярніших позицій найактуальніших кухонь. Представники Японії, які відповідають за гаряче - страви на основі рису та національної локшини удон, а також кілька супів. Серед них візитна картка Японії – місо – і Том Ям, який родом із Таїланду. Також можна перекусити креветками у фритюрі, скуштувати гарячі суші та, звичайно, замовити класичні прохолодні роли, сашими та суші, а також салати в японському стилі з екзотичними інгредієнтами.

Для багатьох незамінною фастфудною стравою для буднів та свят є піца. В наявності цілих 12 варіантів. Знайдеться і класика (як 4 сири, Маргарита), і оригінальні начинки з родзинкою – наприклад, трапляються манго, ікра тобіко, кукурудза. Також можна замовити коржик.

Страви на грилі відрізняються простотою рецептури, але відірватися неможливо. Запечена риба, м'ясо, картопля і овочі, «пиріжки» з лаваша з сиром, що тягнеться, і ароматними травами.

Тим, хто не тяжіє до екзотики, сподобаються позиції у європейському стилі. Варіації на тему середземноморської, американської та радянської кухні — куряча локшина та борщ, пельмені та драніки, бургери та картопля фрі, грецький салат та «Цезар», оселедець з картоплею, малосольний чи сирий лосось, ковбаски, сири, сало, солень.

Однак і тут можна збагатити свій гастрономічний досвід, оскільки в ряді позицій представлені менш звичні і гурманські поєднання — наприклад, кленовий сироп у несолодкому м'ясом салаті, тартар із сирого м'яса з гранатовим соусом, курка під абрикосом, бургер з камамбером.

Солодке меню досить домашнє — трубочки зі згущеним молоком, сирники. Плюс кілька найуніверсальніших десертів складніші — штруделі, чізкейки, морозиво, фондан.

Зрозуміло, представлені закуски для пивних посиденьок. Саме пивом у барній карті представлений алкоголь. Також можна випити свіжих або пакетованих соків, популярних газировок, мінеральної води.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Шайба AN82: пружинна стопорна Шайба AN82: пружинна стопорна
Приготування борщу по-українські: правила та поради Приготування борщу по-українські: правила та поради
Техніки та поради приготування суші вдова Техніки та поради приготування суші вдова
Готуємо рис для суші та основні правила Готуємо рис для суші та основні правила
Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції Як і чим лікувати бактеріальні та вірусні інфекції


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: