Питание » Приготування ролів: правила, основні дії та рекомендації
Новости
Лента свежих новостей

Приготування ролів: правила, основні дії та рекомендації


  • 21-04-2021, 22:01
Приготування ролів: правила, основні дії та рекомендації

Роли – найпопулярніше японське блюдо, яке за своєю поширеністю та масовим попитом може змагатися тільки з італійською піцою. Їх можна замовити в будь-якому кафе, ресторані та навіть купити в супермаркетах. Але кращі роли та суші ті, в якості яких ви впевнені. Якщо ви хочете навчитися крутити роли самостійно, в статті ми розглянемо основи процесу. Якщо ж у вас немає часу на самостійне приготування, ви можете замовити тут суши з доставкою додому. Їх якість та ціна вас приємно здивують.

Основні пристосування та інгредієнти

Щоб полегшити процес приготування ролів та гарантувати їх максимально автентичний вигляд, вам необхідно мати під рукою базовий набір інструментів. Їх можна купити в більшості супермаркетів або замовити по інтернету. Часи, коли атрибути японської кухні були не доступні масовому споживачеві, давно закінчилися.

Перше, що вам потрібно, це макісу – бамбуковий килимок, призначений для зручного згортання ролів. Теоретичні його можна замінити пружною бамбуковою серветкою, але краще все ж купити автентичний інструмент.

З продуктів знадобляться водорості норі та рис. По можливості потрібно придбати спеціальний рис для суші або просто круглозерний з підвищеним вмістом клейковини. Його також можна знайти на полицях будь-якого сучасного магазину. Також не обійтися без рисового оцту, яким заправляють готову крупу. Його можна приготувати самостійно, але це позначиться я на смаку готового блюда. Сама начинка ролів або суші – на ваш смак. Найкраще почати з чогось класичного: рис з морепродуктами, червоною рибою, огірком або авокадо.

Основи процесу виготовлення ролів

Ми розглянемо тільки сам процес скручування ролів. Перед ним вам необхідно приготувати рис. Як це робити, можна знайти в окремих статтях. Якщо ви варите звичайний рис з великою концентрацією клейковини, дотримуйтеся інструкції на упаковці.

Починати процес необхідно з правильного розташування листа норі. Покладіть його на макису шорсткою стороною вгору, щоб край водорості водночас збігався з ближньої до вас частиною килимка. Візьміть близько 3-5 столових ложок рису та рівномірно викладіть на норі, після чого рівномірно розподілити його по всьому периметру. Далі укладіть зверху на рис начинку. Але за правилами її викладають від центру до ближнього краю, не допускаючи утворення пустот. Щоб скрутити щільний, добре зафіксований рулет, трохи підійміть килимок. Основа повинна рухати рол вперед та злегка нагору.



Поделись с друзьями:
Нравится
Похожие публикации
Як приготувати суші у домашніх умовах та рекомендації Як приготувати суші у домашніх умовах та рекомендації
Швидкий спосіб приготування суші та ролів Швидкий спосіб приготування суші та ролів
Готування суші своїми руками: основи та правила Готування суші своїми руками: основи та правила
Як приготувати суші вдома та основні рекомендації Як приготувати суші вдома та основні рекомендації
Знайомимося з сучасними технологіями приготування суші Знайомимося з сучасними технологіями приготування суші


Новый Комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите два слова, показанных на изображении: